MILJANA KULIĆ JE DOBILA SINA SA GOCINIM BIVŠIM: Sad sa bebom ulazi u Zadrugu 2 i za nju su spremi posebni uslovi i KRALJEVSKI TRETMAN!
Foto: Damir Dervišagić

SVE JOJ OBEZBEDILI

MILJANA KULIĆ JE DOBILA SINA SA GOCINIM BIVŠIM: Sad sa bebom ulazi u Zadrugu 2 i za nju su spremi posebni uslovi i KRALJEVSKI TRETMAN!

Rijaliti -

U toku su pripreme za novu sezonu "Zadruge". Ove sezone biće uvedene novine, ali i specijalni tretman za neke zadrugare, kao što je Miljana Kulić.

U novu "Zadrugu" ulazi dadilja koju je unajmio producentski tim "Pinka", kako bi brinula o bebi Miljne Kulić, koja u šou ulazi sa mamom i sinom Željkom.

Ideja je da, dok se Miljana i njena mama budu takmičile za glavnu nagradu u "Zadruzi", žena sa stučnim iskustvom vodi računa o malom Željku i njegovim potrebama - kaže izvor upućen u celokupnu situaciju.

foto: Printcsreen

Beba će boraviti sa Miljanom u posebnoj kućici u okviru imanja "Zadruge" 2 koja je njima namenjena i drugi rijaliti učesnici neće imati nikakav kontakt sa njom.

Beba neće odlaziti u deo gde će biti ostali takmičari, neće joj se videti lice u programu, ali će kamere pratiti Miljanu dok bude odlazila da doji. Miljana će moći da viđa dete kada god hoće i koliko god hoće, a ako zbog Zadruge nije u prilici, dadilja će biti na raspolaganju sve vreme.

foto: Damir Dervišagić

Miljana Kulić je dobila dete 27. jula i to iz kratke veze koju je imala sa Ivanom Marinkovićem, bivšim supružnikom Goce Tržan koji već ima ćerku sa Tržanovom.

Kulićeva često ističe da njega dete ne interesuje.

- On se uopšte ne interesuje za dete, ni da pita kako je, ni da mu nešto pošalje - rekla je Miljana Kulić.

foto: Printskrin

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track