SLOBA MILJANI NIJE OSTAO DUŽAN, BRUTALNO JOJ ODGOVORIO NA SVE PROZIVKE: Ona je osoba koja te ili voli, ili ne, ide iz KRAJNOSTI u KRAJNOST! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

OPLEO

SLOBA MILJANI NIJE OSTAO DUŽAN, BRUTALNO JOJ ODGOVORIO NA SVE PROZIVKE: Ona je osoba koja te ili voli, ili ne, ide iz KRAJNOSTI u KRAJNOST! (VIDEO)

Rijaliti -

Slobodan Radanović, Pinkova zvezda i jedan od učesnika koji je definitivno obeležio prvu sezonu "Zadruge" u gostovanju na televiziji otvoreno je pričao o svojim planovima, karijeri, odnosu sa bivšom suprugom Kristinom Kockar, o Luni Đogani, ali i o svim novitetima koji su se dogodili po izlasku iz rijalitija.

foto: Printscreen/Youtube

Osim toga, voditelj ga je upitao i da prokomentariše svoj odnos sa Miljanom Kulić, koja u prethodnim gostovanjima nije imala lepe reči za Slobu.

"Miljana je mene zvala tog dana da se čujemo, privatno, poslovno. Nisam bio tog dana u mogućnosti da se javim, rekao sam joj da sam u nekoj redakciji i da ću joj se javiti kada stignem i ona je mene zvala, zvala, ja još nisam završio".

foto: Damir Dervišagić

"Ona je mislila da ja njoj neću da se javim i poslala mi je poruku kako sam ja neozbiljan, neodgovoran. I tu sam se baš iznervirao i nisam joj se javio i video sam da me je ona nešto na TV-u ispljuvala opet. Miljana je osoba koja ide iz krajnosti u krajnost, ili te voli ili te ne voli. Ja sam nju doživeo tako, ne zameram joj ništa", rekao je Sloba.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track