LAKIĆ TRAŽIO ODOBRENJE OD COKINOG OCA: Sa njom želi BEBU, a kaže da ona nema ništa PROTIV!
Foto: Printscreen/TV Happy

ZANIMLJIVO

LAKIĆ TRAŽIO ODOBRENJE OD COKINOG OCA: Sa njom želi BEBU, a kaže da ona nema ništa PROTIV!

Rijaliti -

Kako je novi serijal "Parovi" startovao na Hepi televiziji, takmičari su već podigli veliku prašinu.

Pored svih profila takmičara koji su se našli u vili, dobro poznati stanar prethodnih sezona Nikola Lakić prevario je svoju devojku koja ga je ispratila u rijaliti, stupivši u vezu sa Aleksandrom Tasić – Cokom.

Plavokosa takmičarka radila je u vrtiću, te joj rad sa decom nije stran, što daje prednost nešto starijem fudbaleru, ali otac takmičarke ne odobrava vezu, jer kako navodi, Nikola je već poznat po vezama kroz učešće u rijaliti, te da on uopšte nije pouzdan.

foto: Printscreen/TV Happy

Međutim, konce im je pomrsio novo iznenađenje Produkcije, Merlin, koji je Nikoli dao zadatak čuvanja bebe, i to ni manje, ni više da bivšom devojkom Izabelom Alijoski, koja je pre samo par dana zakoračila u glamuroznu vilu.

Nikola nezadovoljan time što imaginarnu bebu mora da čuva sa Izabelom, požalio se u Tajnoj sobi, te je izjavio da bi voleo da ima dete sa sadašnjoj rijaliti devojkom Cokom.

"Voleo bih da imam dete sa Cokom, a vidim da ni ona ne bi imala ništa protiv, jer je u par trenutaka rekla tako nešto. Samo još čekamo odobrenje tata njenog jer se tata pita za sve", izjavio je Lakić.

Produkcijski tim uskoro će organizovati roditeljski sastanak za stanare velelepne vile, gde će se možda pojaviti baš Cokin otac.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track