APSOLUTNO ME NE INTERESUJE TA PREVARA: Marko Miljković iskreno o Luninom ulasku u Zadrugu 2, ali i u kakvim su odnosima! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TV Pink

PRIZNAO

APSOLUTNO ME NE INTERESUJE TA PREVARA: Marko Miljković iskreno o Luninom ulasku u Zadrugu 2, ali i u kakvim su odnosima! (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić i Marko Miljković gostovali su u emisiji gde su se dotakli aktuelnih tema koje se tiču učešća u rijalitiju.

Glavna tema na samom početku bila je Luna Đogani, koja je "Zadrugu" obeležila kada je bila sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Marko je otkrio šta misli o njenom ulasku u novu sezonu.

"Nisam to očekivao, da će da pristane na taj korak. Siguran sam da će se pokazati u boljem svetlu", rekao je on i priznao u kakvim je odnosima sa modnom blogerkom:

"Drugarstvo u normalnim granicama. Sa Lunom nije bilo šta moglo da se rodi, izuzeo sam priču koja se desila, apsolutno me ne interesuje ta prevara, ona je prema meni baš bila pristojna, fina, provodili smo se, zezali. Ona je meni skroz OK devojka."

foto: Printscreen/TV Pink

Miljana je potom pitala Miljkovića da li smatra da treba da gleda i kako se Luna ponašala prema drugima, a ne samo prema njemu.

"Ja strogo i striktno gledam kakvi su ljudi prema meni. Družim se i sa kriminalcima i biznismenima. Nisam ni na strani Kije, ni Lune i nikada nisam bio. Ne znam šta Miljana "lupeta", rekao je Marko u emisiji "Narod pita" i prokomentarisao sukob sa Lunom, koja je u rijalitiju rekla da će nauditi njemu:

"Da li mislite da meni Luna Đogani može da naudi?"

foto: Printscreen/TV Pink

Kurir.rs, Foto: Printscreen/TV Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track