Najnovije vesti

MOJA ĆERKA NEĆE BITI LUNA BROJ 2: Izabelina majka oštro osudila vezu sa oženjenim muškarcem! Nisi ti vredan IZABELINIH SUZA!
Foto: Printscreen

haos u najavi

MOJA ĆERKA NEĆE BITI LUNA BROJ 2: Izabelina majka oštro osudila vezu sa oženjenim muškarcem! Nisi ti vredan IZABELINIH SUZA!

Rijaliti

Benjamin Spahović ušao je u rijaliti kao oženjen muškarac, ali je nakon samo dve večeri ostvario više nego prisan odnos sa Izabelom Anderson.

 

A post shared by Benjamin Spahovic (@t.i.g.a.r) on

Svedoci smo strastvenih poljubaca i maženja naočigled svih stanara glamurozne vile, a u nedelju će se ovaj par i veriti. Nakon razgovora Benjamina i njegove supruge Aleksandre, u program se ukjučila i Izabelina majka.

 

"Ti dečko lažeš od samog početka, nisi vredan Izabelinih suza. Meni je žao što mu je moja ćerka verovala da su oni dobri drugovi, a on koristi situaciju. Neka se skloni od Izabele, a njegov komentar ne želim da čujem", bila je izričita Izabelina majka koja ne želi da njena ćerka postane ljubavnica.

 

foto: Printscreeen/Youtube

"Ja se vama izvinjavam, ali ja sa Aleksandrom nemam više ništa, sviđa mi se Izabela i ne želim da je povredim. Kunem vam se da sa Aleksandrom imam samo dete, ali mi više nismo zajedno", pokušao je da objasni Benjamin.

 

Podsetimo, Benjaminova žena Aleksandra je prava lepotica.

 

Kurir.rs / Happy tv / Foto: Printscreen TV Happy

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...