Najnovije vesti

ULAZI U ZADRUGU 2, A PRIČALO SE DA JE RODITELJI NE PODRŽAVAJU: Luna Đogani otkrila šta su joj zaista poručili Gagi i Anabela!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO

ULAZI U ZADRUGU 2, A PRIČALO SE DA JE RODITELJI NE PODRŽAVAJU: Luna Đogani otkrila šta su joj zaista poručili Gagi i Anabela!

Rijaliti

Luna Đogani je iz prethodnog rijalitija ponela etiketu ljubavnice, s obzirom na to da je ušla u vezu sa Slobodanom Radnovićem koji je tada bio oženjen Krsitinom Kockar.

 

Njena odluka da bude učesnica "Zadruge 2" kako bi, posle svega, pokazala kakve zaista kvalitete poseduje zaprepastila je sve njene prijatelje i rodbinu, a ona je u emisiji otkrila kako su njeni roditelji reagovali zbog ovoga.

 

foto: Printscreen/Youtube

"Nisam dobila lekciju, samo su mi rekli: "Eto, sama znaš šta nije trebalo da radiš u prvoj, sada nemoj to da radiš u drugoj sezoni. Slušaj sebe, poslušaj svoje srce i molim te, nauči nešto. Nemoj da ponavljaš svoje greške". Tako da, smatram da svaki čovek treba da uči na svojim greškama", rekla je Luna u "Magazin INu".

 

Da li će Anabela Atijas i Gagi Đogani tokom učešća podržavati postupke svoje ćerke i kako će se sve odvijati, ostaje da saznamo.

 

foto: Printscreen/TV Pink

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...