POREKLOM JE RUSKINJA, IMA 20 TETOVAŽA, A BAVI SE PEVANJEM: Biljana priznala šta očekuje od Zadruge 2, ali neće da je gledaju kao STARLETU!
Foto: M.Trajković

ISKRENA

POREKLOM JE RUSKINJA, IMA 20 TETOVAŽA, A BAVI SE PEVANJEM: Biljana priznala šta očekuje od Zadruge 2, ali neće da je gledaju kao STARLETU!

Rijaliti -

Biljana Micić je nova učesnica rijalitija, a otkrila je detalje iz svog privatnog života, kao i šta očekuje od "Zadruge 2".

"Poreklom sam Ruskinja, završila sam medicinu, a u "Zadrugu" ulazim kao pevačica. Pevala sam u kafanama i shvatila da to nije za mene i da hoću da budem modernija pevačica", rekla je buduća zadrugarka i dodala da nije imala prijatna iskustva u poslu:

foto: M.Trajković

"Nezahvalno je baviti se time, ako nisi poznat. To znači i udaranje gosta kada pokušavaju da mi zavuku ruku, zbog toga sam izbačena sa svog radnog mesta. Bar sam sačuvala obraz."

Ona je istakla u kakvom svetlu sebe želi da prikaže i objasnila da ne mora svaka istetovirana devojka biti starleta.

Želim da pokažem da ne mora svaka istetovirana devojka sa povećanim usnama da bude starleta i lakog morala. Imam oko 20 tetovaža, postepeno sam ih radila od 16. godine, volim taj bol. Baka ne može da podnese što nimalo ne ličim na Ruskinju, osim po očima", rekla je Biljana.

Kurir.rs/Blic, Foto: M. Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja