KIJA I SLOBA UDARILI JEDNO PROTIV DRUGOG: Radanović će POBESNETI kad sazna šta je rekla kad nije bio pored nje! SUROVA! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

rukovali su se

KIJA I SLOBA UDARILI JEDNO PROTIV DRUGOG: Radanović će POBESNETI kad sazna šta je rekla kad nije bio pored nje! SUROVA! (VIDEO)

Rijaliti -

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović bili su kapiteni različitih timova, a poenta igre bila je da prvi dovedu svog kandidata do jednog šoping centra, a onaj koji to učini dobija besplatnu kupovinu u vrednosti od 20.000 dinara.

Sloba Radanović je prvi našao svog kandidata, postavio mu pitanje "Znaš čiji je ovo spomenik na Trgu republike". Pošto je takmičar tačno odgovorio, da je u pitanju spomenik Knezu Mihailu, krenuli su u trku s vremenom.

Ubrzo je kandidatkinju našla i Kija Kockar, a devojka je takođe tačno odgovorila na postavljeno pitanje.

I Radanović i Kockareva krenuli su sa svojim kandidatima taksijem ka šoping centru, a tenzija i napetost je rasla jer su bivši supružnici imali žarku želju da pobede jedno drugo.

" S obzirom na to da mi je bivši muž u suparničkom timu, mi moramo da pobedimo. Ne znam gde je on, nisam mu još ubacila ono u telefon da ga pratim, ali sredićemo. Kad nemaš bivšeg muža koji je nenormalan, kul je", ćaskala je Kockareva sa svojom takmičarkom Kija u Premijera Vikend, a Slobi se baš to neće dopasti.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track