PREŽIVELA JE INFARKT, IMA 3 BAJPASA, A LEKAR JE SAD UPOZORAVA: Umrećeš u Zadruzi ako se budeš nervirala!
Foto: Printscreen/Youtube

SRČANA KAO I UVEK

PREŽIVELA JE INFARKT, IMA 3 BAJPASA, A LEKAR JE SAD UPOZORAVA: Umrećeš u Zadruzi ako se budeš nervirala!

Rijaliti -

Zorica Marković, koja važi za „najsrčaniju“ učesnicu rijalitija „Zadruga“, mogla bi da doživi još jedan infarkt ukoliko se bude nervirala, upozorio ju je nedavno njen lekar kojeg je posetila kako bi obavila sve preglede pre ulaska u popularno takmičenje.

Kako saznajemo, kardiolog koji vodi Zoričin slučaj poručio joj je da je njeno zdravstveno stanje stabilno i pod kontrolom, ali da jak stres izazvan svađom i burom emocija može da prouzrokuje nove tegobe.

foto: Marija Trajković

Sinovi zabrinuti

- Zorica je svojeglava i ide glavom kroz zid! Ona nikada ne mari za sebe, uvek su joj preči svi drugi. Ona je prosto takva, nepravda je boli i upravo zbog toga često upada u svađe i fizičke obračune koji, nažalost, mogu biti fatalni po nju. Verujte, svi smo veoma zabrinuti, a najviše njeni sinovi - rekla je za Rijaliti bliska pevačicina rođaka.

- Znam da je nedavno bila kod svog kardiologa kako bi se iskontrolisala pred ulazak u „Zadrugu 2“ i znam da joj je rekao da vodi računa, da se što manje nervira i svađa jer može da ponovo doživi infarkt. Njeno stanje sada jeste stabilno i zdrava je, ali znate kako, kada vam je srce već jednom oštećeno, može svašta da se desi - rekla je Zoričina rođaka.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Podsećanja radi, Zorica je krajem 2007. doživela najteži oblik infarkta, zbog čega su je lekari jedva vratili u život, a potom operacijom ugradili bajpas. Snažnom borbom, njen život promenio se iz korena, a pevačica se za Kurir prisetila najtežih životnih trenutaka i prvi put otkrila prave uzroke njene srčane bolesti.

- Ceo život sam bila samo svoja i ničija. To je teže, ali ispravnije. Pre svega, imala sam obavezu da pomognem mojima, da lečim svoje roditelje pet godina bezuspešno, da od sopstvenog rada sinovima i sebi obezbedim krov nad glavom. Svuda ulazim srčano i iskreno, zamalo da odem kod Svetog Petra. Očigledno sam zaslužila od Boga i dao mi je još jednu šansu, jer su me bukvalno dva minuta delila od smrti.

Za dlaku izbegla smrt

Doživela sam infarkt na jednoj svadbi. Iznenada sam pala u nesvest i više se ničega ne sećam. Osetila sam jak bol i mamurluk i samo sam se srušila. Toliko mi je bilo loše stanje da su lekari mislili da neću preživeti. Operisali su me, ugradili mi tri bajpasa i danas nemam više problema - rekla je Zorica, kojoj je 2010. ponovo pozlilo zbog zacepljenja trećeg bajpasa. Tada je opet morala da ide na operaciju.

foto: Kurir

T. A.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track