Najnovije vesti

PEVAČEVA ROĐAKA OTKRIVA: Sloba se našao u KANDŽAMA SEKTE! Prvo su krenuli da eliminišu Kiju, a onda... ŠOK!
Foto: Saša Urošev

ŠOK!

PEVAČEVA ROĐAKA OTKRIVA: Sloba se našao u KANDŽAMA SEKTE! Prvo su krenuli da eliminišu Kiju, a onda... ŠOK!

Rijaliti

Slobodan Radanović pre nekoliko godina našao se u kandžama sekte! Jedna od najozloglašenijih verskih organizacija pokušala je da vrbuje pevača i da ga rastavi od supruge Kristine Kije Kockar, zbog čega je pevač bio na ivici nervnog sloma!


Smetala im Kija


Kako saznajemo od rođake nekadašnje Pinkove zvezde, on se godinama borio s pritiskom koji je na njega vršen, što je s vremenom počelo da utiče i na njegovu vezu, koja je nešto kasnije ipak krunisana brakom.


Četvrtoplasirani zadrugar pažnju sektaša privukao je još tokom učešća u „Pinkovim zvezdama“ 2014. godine.


- Sloba je tokom takmičenja mnogima zapao za oko, postao je veoma popularan u rodnom Zrenjaninu, što je bio povod da ga vrbuju sektaši. Jedan njegov komšija član je sekte, čije ime se bojim i da spomenem... Taj čovek je od svog poglavara dobio naređenje da pošto-poto privoli Slobu da postane njihov član. Kažu da im je bio interesantan zbog svoje neobične energije, ali i zbog novca. Slobi je tada skočila cena, nastupao je mnogo i smatrali su da on može da bude njihov finansijer. U svemu tome, njima je najviše smetala Kristina jer joj je Sloba bio privržen. Smatrali su da je najbolje da ga razdvoje najpre od nje, a potom i da eliminišu roditelje - počinje priču rođaka porodice Radanović, koja je molila da ostane anonimna da im se ne bi zamerila.

foto: Printscreen/Youtube


- Sloba je brzo shvatio o čemu je reč i tog komšiju je bukvalno uz psovke oterao, ali taj bezbožnik se nije umirio. On je nastavio da proganja Bobu, a u tome su mu pomogli drugi članovi sekte. Smatrali su da, ako neće breg Muhamedu, onda će Muhamed bregu i počeli su da uznemiravaju njegove roditelje. Svakodnevno su ih zvali na fiksni telefon, slali im preteća pisma i čudne pakete na kućnu adresu. Bobi je to isprva bilo smešno, ali kada je shvatio da je vrag odneo šalu, skroz se poremetio. Pogodilo ga je i kada je video da su Kiji počele da stižu anonimne pretnje, slali su joj makete aviona na kućnu adresu, pošto je tada radila kao stjuardesa, i govorili da mogu da je unište zauvek. Često su joj slali poruke i dok je bila u inostranstvu, govorili su da znaju gde je trenutno i da je prate. Boba je sve to trpeo i držao u sebi, a onda je pukao - nastavlja priču ova žena i dodaje da je pakao tek počeo.


Pao u depresiju


- Slobodan se stalno svađao sa Kijom u tom periodu. Ona mu je govorila da se ne plaši tih pretnji, kao i da ni on ne treba da obraća pažnju na njih, ali on nije mogao da se smiri. Počeo je da je zapostavlja, a jednom je i raskinuo sa njom samo da bi bar nju sektaši ostavili na miru. Sloba je počeo da se povlači u sebe, otkazivao je nastupe, zapostavljao je prijatelje. Sve je krenulo nizbrdo... Da Kija nije u međuvremenu upoznala jednog duhovnika i spojila ga sa mojim rođakom, ko zna šta bi sada bilo. Sloba je nekoliko puta razgovarao sa tim čovekom, spas je našao u molitvama. U međuvremenu je promenio broj telefona, a kada nije u Zrenjaninu, zadužuje prijatelje da obilaze njegove roditelje. Potom je ušao u „Zadrugu“ da bi se malo od svega oporavio i izolovao se od loše energije, i tada je poklekao pred Lunom. Ona mu je zapravo bila neko osveženje nakon pakla koji je prošao - zaključuje Radanovićeva rođaka.

 

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto Saša Urošev

foto: Kurir

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...