LJUBA ALIČIĆ PONUDIO 20.000 EVRA SAMO DA MU BRATANICA NE KROČI U VILU PAROVA: Kuka i moli, siguran da će IME DA MU BLATI!
Foto: Vladimir Šporčić

potegao sve moguće veze

LJUBA ALIČIĆ PONUDIO 20.000 EVRA SAMO DA MU BRATANICA NE KROČI U VILU PAROVA: Kuka i moli, siguran da će IME DA MU BLATI!

Rijaliti -

Suzana Aličić, bratanica pevača Ljube Aličića, imala je silnu želju da postane deo sedme sezone "Parova", ali se njen poznati stric tome izričito protivio. U strahu da ona ne ispriča nešto što bi loše uticalo ne njegovu reputaciju, folker je potegao sve moguće veze da spreči njen ulazak u šou-program televizije Hepi, ali na kraju nije uspeo u toj nameri.

Prema našim saznanjima, Aličić je bukvalno molio producente dan i noć da odustanu od ideje da Suzana uđe "Parove", navodeći da će im se odužiti za sve što bude potrebno.

"Ljuba je neprestano zvao, kukao i molio da nikako ne uvodimo Suzanu u vilu. To je bilo nepodnošljivo, zaista. Čovek je nudio sve i svašta samo da promenimo stav, ali mi nismo hteli da odustanemo. Aličić, koji sa svojom bratanicom nije u dobrim odnosima već 15 godina, ubeđen je da će ona boravak u 'Parovima' iskoristiti da bi ga blatila i iznosila prljav veš u javnost, pa bi to moglo negativno da utiče na njegovu reputaciju", priča naš izvor iz produkcije.

foto: Dragana Udovičić

Kada je shvatio da nema ništa od onoga što je naumio, Ljuba je promenio ploču i spreman je da na drugi način opovrgne klevete koje bi njegova bratanica mogla da iznese o njemu u rijalitiju.

"Na kraju nam je rekao da će on svaki put kada ga Suzana bude pomenula u programu, da se uključi i da demantuje. Ako bude potrebno, spreman je i da dođe u studio i raspravi s bratanicom sve što bude sporno, jer ne želi da se njegovo ime pominje u negativnom kontekstu. Nismo dužni da mu izađemo u susret, ali ako gledaoci budu želeli to da čuju, što da ne. Za sada Suzana uopšte ne govori o svom poznatom stricu, osim što je rekla da s njim nema nikakav kontakt već dugo", rekao je naš izvor s televizije Hepi.

foto: Kurir

(Kurir, I. E/ Foto: Vladimir Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track