Najnovije vesti

LJUBA ALIČIĆ PONUDIO 20.000 EVRA SAMO DA MU BRATANICA NE KROČI U VILU PAROVA: Kuka i moli, siguran da će IME DA MU BLATI!
Foto: Vladimir Šporčić

potegao sve moguće veze

LJUBA ALIČIĆ PONUDIO 20.000 EVRA SAMO DA MU BRATANICA NE KROČI U VILU PAROVA: Kuka i moli, siguran da će IME DA MU BLATI!

Rijaliti

Suzana Aličić, bratanica pevača Ljube Aličića, imala je silnu želju da postane deo sedme sezone "Parova", ali se njen poznati stric tome izričito protivio. U strahu da ona ne ispriča nešto što bi loše uticalo ne njegovu reputaciju, folker je potegao sve moguće veze da spreči njen ulazak u šou-program televizije Hepi, ali na kraju nije uspeo u toj nameri.

Prema našim saznanjima, Aličić je bukvalno molio producente dan i noć da odustanu od ideje da Suzana uđe "Parove", navodeći da će im se odužiti za sve što bude potrebno.

"Ljuba je neprestano zvao, kukao i molio da nikako ne uvodimo Suzanu u vilu. To je bilo nepodnošljivo, zaista. Čovek je nudio sve i svašta samo da promenimo stav, ali mi nismo hteli da odustanemo. Aličić, koji sa svojom bratanicom nije u dobrim odnosima već 15 godina, ubeđen je da će ona boravak u 'Parovima' iskoristiti da bi ga blatila i iznosila prljav veš u javnost, pa bi to moglo negativno da utiče na njegovu reputaciju", priča naš izvor iz produkcije.

foto: Dragana Udovičić

Kada je shvatio da nema ništa od onoga što je naumio, Ljuba je promenio ploču i spreman je da na drugi način opovrgne klevete koje bi njegova bratanica mogla da iznese o njemu u rijalitiju.

"Na kraju nam je rekao da će on svaki put kada ga Suzana bude pomenula u programu, da se uključi i da demantuje. Ako bude potrebno, spreman je i da dođe u studio i raspravi s bratanicom sve što bude sporno, jer ne želi da se njegovo ime pominje u negativnom kontekstu. Nismo dužni da mu izađemo u susret, ali ako gledaoci budu želeli to da čuju, što da ne. Za sada Suzana uopšte ne govori o svom poznatom stricu, osim što je rekla da s njim nema nikakav kontakt već dugo", rekao je naš izvor s televizije Hepi.

foto: Kurir

(Kurir, I. E/ Foto: Vladimir Šporčić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...