EKSKLUZIVNO! MILJANA KULIĆ SE SA SINOM SELI U NEMAČKU! Posle Zadruge Nišlijka napušta Srbiju, a razlog će vas ŠOKIRATI
miljan kulic, Foto: Printscreen Dailymotion

ŽELI DA SE OSAMOSTALI

EKSKLUZIVNO! MILJANA KULIĆ SE SA SINOM SELI U NEMAČKU! Posle Zadruge Nišlijka napušta Srbiju, a razlog će vas ŠOKIRATI

Rijaliti -

Miljana Kulić odlučila je da promeni život iz korena, ali nakon što se završi druga sezona najgledanijeg rijalitija "Zadruga", u kojem ponovo učestvuje, ali ovoga puta zajedno sa svojim dvomesečnim sinom Željkom.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Nišlijka ide u Nemačku, gde će posle rijalitija živeti sa svojim naslednikom. Kulićeva se na taj korak odlučila nedavno, a u tome su je podržali roditelji Marija i Siniša.

foto: M.S.

- Miljana je odlično profitirala od učešća u rijalitiju. Finansijski je stala na noge i sebi može da obezbedi lagodan život. Pre porođaja je kompletno renovirala kuću i sredila sve po svojoj želji i meri, ali ona se time ne zadovoljava. Od prijatelja koji žive u Nemačkoj dobila je fenomenalnu ponudu da se tamo preseli i da promeni život iz korena - priča Miljanina bliska prijateljica. Ona kaže da Kulićeva nema nameru da se vraća u Srbiju sve dok njen prvenac, kojeg je dobila sa Ivanom Marinkovićem, ne bude punoletan.

- Miljana je rešila da napravi drastičnu promenu u svom životu i napuštanje Srbije je najbolje rešenje za to. Njoj je važna budućnost deteta i zato je prihvatila pomoć koja joj se ukazala. Nema nameru da se vraća u domovinu sve dok Željko ne bude napunio osamnaest godina. Ko zna, možda se vremenom i cela porodica Kulić preseli tamo - završava naš izvor.

foto: Printscreen/TV Pink

Lj. Stanišić/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja