SEKS, PREVARE, LJUBAVI I SVAĐE: Evo šta nas čeka u Zadruzi! Prvi takmičari već su stigli, ONI obećavaju HAOS (KURIR TV)
Foto: Vladimir Šporčić

SVI NA OKUPU

SEKS, PREVARE, LJUBAVI I SVAĐE: Evo šta nas čeka u Zadruzi! Prvi takmičari već su stigli, ONI obećavaju HAOS (KURIR TV)

Rijaliti -

Ostalo je još samo dva dana do početka druge sezone "Zadruge", rijalitija koji privlači veliku medijsku pažnju. Budući učesnici hiper-rijalitija počeli su da pristižu u karantin, gde će boraviti pre nego što se usele u impozantnu kneževinu u kojoj će živeti narednih meseci.

foto: Vladimir Šporčić

U karantin je pristigao i fudbaler Lazar Jeremić Jera, ali i Nemanja Tošić, koji je, za razliku od Jere, imao pomoć kada je prtljag u pitanju. Fudbale je obećao dobar provod u predstojećim mesecima, a ne isključuje opciju da, kako sam kaže, dođe do akcije "pod jorgan planinom".

Ramona Beganović i Marija Marinković su se odmah po dolasku u karantin u kojem će boraviti pre ulaska u "Zadrugu" srdačno izljubile, a potom zajedno pozirale okupljenim fotoreporterima.

1 / 5 Foto: Vladimir Šporčić

U karantin je stigao i profesor i pevač Nikola Bokun, zatim MC Damiro, bivši učesnik prve "Zadruge", Pinkova zvezda Marko Petrušević, kik-bokserka Mirela Barundžić, komičar Đuro Franeta....

Kontroverzni pevač Savo Perović je dva dana pre nego što će se useliti u kneževinu, u kojoj će živeti narednih meseci, stigao u karantin zajedno sa atraktivnom, plavokosom koleginicom Marijanom Zonjić, takođe novom učesnicom "Zadruge".

foto: Vladimir Šporčić

Pevač Nikola Bokun kaže da mu je najveća podrška Milica Pavlović i da mu je poručila da bude ono sto ješte.

1 / 5 Foto: Vladimir Šporčić

Zgodni spasilac Bojan Gaćeša u karantin je pristigao sa roditeljima koji su mu pomogli da prtljag izvadi iz taksija kojim su stigli pred već okupljene buduće učesnike "Zadruge 2", sa kojima će u kneževini živeti narednih meseci.

1 / 10 Foto: Vladimir Šporčić

U karantin je stigao i vidno raspoloženi Vladimir Tomović, koji je odmah mahnuo budućim cimerima i okupljenim novinarima i fotoreporterima.

Među prvima je pristigla Nadežda Biljić, kao i Nikola Bogdanović Kole i Marko Kraljevački, kojem se ubrzo pridružio i Dean Stejin, prijatelj Darka Lazića koji je pred fotoreporterima razmenjivao nežnosti sa devojkom.

1 / 16 Foto: Vladimir Šporčić

Pevačica koja je učestvovala u prošlogodišnjem izdanju rijalitija izjavila je pred ulazak u izolaciju da ove godine neće biti seksa, čak iako u takmičenje uđe njen lanski partner Miki Đuričić.

foto: Printscreen Kurir

Kurir.rs/ Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja