SUKOBI NE PRESTAJU! NOVI TAKMIČARI ODLUČILI DA SE ISTAKNU PO SVAKU CENU: Evo ko se najbolje snašao u izazovu koji je PROMENIO VILU! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

HAOS

SUKOBI NE PRESTAJU! NOVI TAKMIČARI ODLUČILI DA SE ISTAKNU PO SVAKU CENU: Evo ko se najbolje snašao u izazovu koji je PROMENIO VILU! (FOTO)

Rijaliti -

Popodnevno druženje sa komšinicom Zagom započelo je teškim izazovom za takmičare luksuzne vile.

Naime, voditeljka je takmičarima zadala da izaberu jednog cimera iz luksuzne vile koji nema dlake na jeziku, odnosno osobu koja najviše priča u vili.

foto: Printscreen Youtube

Među prvima ustao je Vladimir Dika Zečević koji je bio neodlučan u prvom mahu, dvoumio se oko bivše ljubavnice, Ilijane Vagić, Nikole Lakić i Izabele Alijoski.

Na kraju se ipak odlučio za Izabelu, kako je naveo:

"Puna je energije, pa zbog toga joj je lakše da priča"

Posle Dike, na red je došao sledeći takmičar, koji nije prezao od reči koje je izgovorio. Zoran Novaković rekao je za cimerku Izabelu Alijoski da je neobrazovana, što je dirnulo takmičarku, te mu je uzvratila, pokušavajući da se opravda:

foto: Printscreen Youtube

"E, ja imam dva završena fakulteta, jedan državni, jedan privatni - međutim, bivši ministar prekinuo je konstatacijom. Nije to kao kad smo mi učili fakultet, razlika je velika"

Kako se nesuglasice nisu rešile, nastavile su se sa Instagram zvezdom, Ivanom Živković, poznatijom na društvenim mrežama kao Žizela. Sukob je nastao onda kada je Ivana nominovala Izabelu, ali ono što je rekla, mnogi su prokomentarisali kao lekciju za pamećenje:

"Koga ti možeš da vređaš, pitam", započela je Žizi, a onda nastavila: "To što imaš fakultet, ne daje ti za pravo nikoga da vređaš devojko. Moraš da imaš poštovanje prema osoba koje nemaju školu "

Ivana je dobila aplauz svojih cimera, a Izabela nije imala šta da doda.

Očigledno je da se Izabela možda nije snašla baš najbolje u ovoj sezoni, jer novi takmičari postali su pravo osveženje na srećnoj televiziji.

foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track