Sprema se za rijaliti

STANIJIN HONORAR ZA ZADRUGU JE 100.000 EVRA: A za remont tela je već potrošila 2.000 €, evo šta je sve URADILA NA SEBI (VIDEO)

Rijaliti -

Stanija Dobrojević, vlasnica najpoznatije guze u Srbiji, vraća se na male ekrane, i to u „Zadrugu 2“, kao jedna od velikih rijaliti zvezda, jer je 2015. godine odnela pobedu u „Farmi 6“!

Ona je i prethodne, 2014. godine, u „Farmi 5“ došla do superfinala, ali je izgubila od Mema Haljevca, slikara iz Sarajeva. Stanija je pobedom 2015. godine osvojila nagradu od 50.000 evra, koju je trebalo da podeli sa Kristijanom Golubovićem, ali je ubrzo između njih, posle romanse, došlo do svađe i prepucavanja. Zato je ovog puta, da bi ušla u „Zadrugu 2“ imala samo dva uslova - da joj cimeri nikako ne budu upravo Kristijan Golubović i Tamara Đurić, koju je Stanija i pobedila u superfinalu „Farme 6“.

Prema nekim izvorima, Stanija je za „Zadrugu 2“ tražila 100.000 evra, a ako je to tačno, nije za čuđenje, jer je starleta pred sam ulazak u „Zadrugu“ samo na remont tela i lica potrošila oko 2.000 evra!

Pošto je poznato da Stanija ulaže i u svoje telo i da joj je guza glavni adut, rešila je da odradi i antejdž tretman celog tela, što je koštalo 240 evra. Mezoterapija je takođe bila obavezan deo doterivanja, pa je Stanija za to iskeširala 160 evra, a pre dva meseca Dobrojevićeva je rešila da popuni i sve bore, pa je taj tretman koštao 600 evra.

Sve do početka „Zadruge“, Stanija će redovno ići na masažu, na redovne kozmetičke tretmane lica i tela. Očigledno je da je ovih otprilike 2.000 evra potrošila s namerom da tokom čitavog boravka u „Zadruzi 2“ besprekorno izgleda.

Stanija je informaciju da ulazi u „Zadrugu“ pre nekoliko dana potvrdila na svom profilu na Instagramu:

- Armijo, hoćemo po duplu krunu? - napisala je bivša pobednica rijalitija

„Farma“. Verovatno je ovim pozivom Stanija iznervirala mnoge već poznate učesnike i uplašila neke nove, koji još nisu osetili šta znači biti u takvom šou programu.

Ako se uporede fotografije Stanije Dobrojević odranije sa novim, vidi se da je starleta u sebe mnogo uložila i da je odlično radila na svom fizičkom izgledu. Stanija je promenila izgled svog nosa, usana, jagodica, brade, čela, a na svojoj guzi stalno radi!

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen /Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja