HAOS U NAJAVI

MAJSTOR SKANDALA STIGAO U IZOLACIJU: Brendon oštar od samog starta! Gastozu sam oprostio, ali NISAM ZABORAVIO! Idem na pobedu (KURIR TV)

Rijaliti -

Prva grupa učesnika "Zadruge 2" je stigla u karantin, u kom će boraviti sve do četvrtka uveče, kada će se useliti u kneževinu u kojoj će ih milionska publika gledati narednih meseci, a druga grupa takmičara počela je da pristiže.

Među prvima je stigao skandal majstor Branislav Radonić Brendon, u kojeg su ispred karantina bile uprte sve oči pripadnika sedme sile, ali i njegovih budućih cimera, sa kojima će od sutra deliti životni prostor.

foto: M.N.

"Pozdrav za Kurir. Eto mene ponovo pred kamerama, smatram da jedna realiti osoba kao ja ne treba da završi svoju karijeru sa slomljenim kostima. Ponosan sam i uzbuđen, kao da prvi put idem u rijaliti. Video sam ekipu, dosta anonimnih ljudi ima, očekujem da će se mnogi kačiti na mene kako bi dobili popularnost. Ja igram glavom, drugi će pokazati svoje slabosti. Može se reći da sam oprostio Gastozu, ali nisam zaboravio - ne znam kakav ću biti prema njemu, nepredvidiv sam sam sebi"

Brendon je pažnju na sebe odmah skrenuo upečatljivim naočarima za sunce, koje je skinuo kada je stao pred okupljene fotoreportere, a ispred karantina pojavio sa svojim najdražima koji su mu poželeli dug ostanak u "Zadruzi" i pobedu.

Kurir.rs/ Foto: M.N.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track