Iskren

PRATI GA GLAS OPASNOG ŠMEKERA! Jovica Putniković stigao u karantin: Devojke neće moći da mu odole! Ušao je samo sa JEDNIM CILJEM! (KURIR TV)

Rijaliti -

Pojedini zadrugari već su ušli u karantin, gde će se spremiti za gala početak druge sezone "Zadruge", dok su neki pristigli samo dan pre početka takmičenja. Nešto oko 13 sati u izolaciju stigao je i fitnes instruktor Jovica Putniković, koji će prvi put stati pred TV kamere i svoje dobre, ali i loše strane predstaviti auditorijumu.

foto: Ana Paunković

Jovica nikada do sada nije učestvovao u rijalitiju, a čini se da je za novu životnu avanturu spremniji nego ikada. Svojim izuzetno ozbiljnim stavom, izrazom lica, ali i fizičkim izgledom, ovaj zgodni sportista privukao je pažnju velikog broja zadrugara koji će ga se zasigurno paziti, bar dok ga ne upoznaju malo bolje.

foto: Kurir Printscreen

"Moj glavni motiv je zezanje i društvo. Ovde je sasvim drugačija situacija, orkužen si nepoznatim ljudima.

Sportistu su komentarisale sve okupljene devojke, ali i momci koji su prognozirali da će biti jedan od najvećih konkurenata zgodnom spasiocu Bojanu Gaćeši. Ko će poneti titulu najvećeg zavodnika u ovoj sezoni "Zadruge", ostaje da sazanamo.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja