BIZARNO! Obistinilo se  PROROČANSTVO Ivana Marinkovića! Svi su zanemeli od njegovih reči!
Foto: Pritnscreen

BIZARNO! Obistinilo se PROROČANSTVO Ivana Marinkovića! Svi su zanemeli od njegovih reči!

Rijaliti -

Kako su ostali takmičari prokomentarisali, Ivanovo proročanstvo se obistinilo.

Komšinica Zaga prokomentarisala je sa Božom o raskidu sa Dinom Galorini. Miomira ga je pitala zašto je došlo do pucanja veze.

"Nešto se desilo što mi se stvarno nije svidelo, imao sam puno takvih situacija i van. Ne mogu ja to da trpi"- započeo je Božidar, pa zatim dodaje šta ga je najviše dotaklo.

- Najviše me je povredilo to skakanje, a ne priliči joj, ima šta da kaže, a onakvo ponašanje joj ne stoji - objasnio je navijač, koji je pokazao svoju emotivnu stranu prema Dini.

Kako su ostali takmičari prokomentarisali, Ivanovo proročanstvo se obistinilo, s obzirom na to da je Marinković pre nekoliko dana rekao da će Dina tek pokazati svoju pravu stranu.

foto: printscreen happy.tv

Njen ljubavni odonos sa Ivanom Marinković izazvao je burne reakcije, te je rešila da okonča romansu sa njim, pa se prepustila sportisti Božidaru Nikolić u naručje.

Međutim, problemi u raju su nastali tokom jutarnjih sati.

- Mislim da je najbolje da ostanemo prijatelji za sada - obratio se. Čuvši to, počela je ubeđivati da greši, ali navijač nije mogao da podnese pritisak koji postoji između Ivana, Dine i njega, te nastavlja: "Ja znam da mene porodica gleda napolju i ne želim da se moja majka stresira zbog mene. Nismo dugo zajedno, nema potrebe da se diže drama oko ovoga".

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track