ATRAKTIVNA DOROTEA PLANIRA DA RASPLAČE BUDUĆE ZADRUGARE: Ni sa kim se neću svađati! Videćete tuđe SUZE posle mojih finih reči!
Foto: Printscreen/Premijera

SPREMNA ZA ŠOU

ATRAKTIVNA DOROTEA PLANIRA DA RASPLAČE BUDUĆE ZADRUGARE: Ni sa kim se neću svađati! Videćete tuđe SUZE posle mojih finih reči!

Rijaliti -

Dorotea Jovanović je nova učesnica rijalitija, a sada je progovorila o svom učešću u "Zadruzi 2".

"Vrhunski cilj mi je da ljudi više brinu o životinjama, da dokažem da i one zaslužuju isti tretman kao mi. To što oni ne znaju da pričaju, ne znači da ne treba da ih slušamo. Pokazaću devojkama da ne moraš da se nafrakaš sa kilo šminke da bi izašla pred kamere", rekla je ona i dodala:

"Nervira me što se propagira plastični izgled. Ja poštujem plastičnu hirurgiju, i svaka žena treba da je koristi, ali ne da se unakazi."

Ona je objasnila da iako izgleda krhko, i te kako ume da odbrani sebe.

"Nećete čuti od mene visoke tonove, ali ćete videti tuđe suze posle mojih finih reči. Ja sam brutalno realna", istakla je ona za "Telegraf".

"Svađati se neću ni sa kim, ja svoje probleme rešavam na drugi način, razgovorom, argumentima. To što ovako izgledam, ne znači da ne znam da odbranim sebe na najkulturniji mogući način. Nemam strahove, samo se suočavam sa onim što mi život donosi u datom trenutku", rekla je Dorotea za "Premijeru".

Zadrugarka se osvrnula i na to što je Luna Đogani otvorila butik, pa je objasnila da ako ona bude učinila isto, postoji razlika. Dorotea planira da sama bude dizajner odeće za pse.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track