Najnovije vesti

ZADRUGA 2 JOŠ NIJE NI POČELA: A Miljana Kulić već brutalno napadnuta! (VIDEO)
Foto: Printscreen, Pink

BIĆE ŽESTOKO

ZADRUGA 2 JOŠ NIJE NI POČELA: A Miljana Kulić već brutalno napadnuta! (VIDEO)

Rijaliti

Miljana Kulić ušla je sa mamom i sinom Željkom u ''Zadrugu 2'', u deo luksuznog imanja koji je namenjen samo njima.

 

Njen sin Željko Kulić će biti prva beba koja će boraviti na imanju nadomak Beograda.

 

"Veoma sam uzbuđena. Ja nisam gledala, ali sam jutros tek videla kako Željko predstavlja Zadrugu 2. Navikla sam na rijaliti, ali sam uzbuđena zbog ambijenta", priznala je ona.

 

Ovog puta Miljana će imanje nadomak Beograda deliti sa svojom majkom, Marijom Kulić, koja je zbog svoje prirode i temperamenta ostala zapažena u očima javnosti. Miljana nije krila da njena majka neće biti ništa blaža, već, naprotiv, da je neće štedeti u kritikama koje će se odnositi na Miljanino ponašanje u ''Zadruzi 2''.

 

"Mislim da će mi to pomoći jer će ona u najtežim okolnostima biti uz mene. Ona će biti još gora, kritikovaće me, ali ja imam 25 godina i na meni je da odlučim kako ću se ponašati", rekla je Miljana.

 

U trenutku kada "Zadruga" još nije ni počela, Miljana ju je verbalno napala takmičar Jovica Putniković, koji je rekao da mu je Miljana antipatična, i da se sigurno neće slagati dobro, ali ona je na ovo reagovala vrlo ležerno.

 

"Zaista ne znam ko je osoba, ne mogu da mislim ni da sudim o osobama koje ne znam. Moramo se upoznati, taj Jovica Putniković i ja", rekla je Miljana i odgovorila na pitanje novinara da li će biti prijateljica sa Stanijom Dobrojević:

 

"Prijateljstvo sigurno nećemo, jer ja u rijaliti nisam našla prijatelje. Vreme će pokazati, za sada smo samo rijaliti koleginice", objasnila je Miljana.

Kurir.rs/Pink/Foto Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...