Najnovije vesti

IZABELINA MAJKA NE MOŽE DA DOĐE SEBI OD SUZA, UŠLA U RIJALITI ZBOG NJE: Želim da prevaziđe ovo stanje i bude devojka kao PRE!
Foto: Printscreen/Happy

POTRESENA

IZABELINA MAJKA NE MOŽE DA DOĐE SEBI OD SUZA, UŠLA U RIJALITI ZBOG NJE: Želim da prevaziđe ovo stanje i bude devojka kao PRE!

Rijaliti

Majka Izabele Alijoški, Slađa se trenutno nalazi u vili "Parova" zajedno sa svojom ćerkom, a požalila se Dini Galorini koliko celu situaciju između Izabele i Lakića teško podnosi.

 

Kako je poznato u predhodnoj sezoni Nikola i Izabela su imali ljubavni priču koja se nažalost neslavno završila. Svi su mislili da je Izabela prebolela Nikolu jer je svojim ponašanjem to i pokazivala, ali je njena majka sada otkrila potpuno drugačiju priču.

 

Slađa je kroz suze ispričala da je sve povređuje, jer njena ćerka još voli Nikolu Lakića.

 

foto: Printscreen/TV Happy

"Nikada ona ne plače, ona je dosta jaka. Njoj ovo uopšte nije rijaliti ovo je mnogo teška igra. Ja sam mislila da će ona to da prevaziđe u sebi i krene dalje, ja nisam ušla bezveze. Sve je previše ozbiljno ovde, ja nisam znala da će ovako biti. Nikada ovako nije bilo da se zaljubi, ona nije imala ovakve veze ali se zaljubila u njega. Njoj je bilo užasno teško dok je bila sa njim u vezi, prošle godine dok je ovde bila imala je operaciju", rekla je ona i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?I.Z.A.B.E.L.A.? B.E.L.L.S.? (@izabela_alijoski) on

"Znao je on vrlo dobro da ona ovde ulazi, sinoć je to rekao zato je odmah tako našao devojku. Ne želim da pokazujem svoje mišljenje da ne ispadne da meni nije stalo da se oni pomire, samo želim da prevaziđe ona ovo stanje i bude devojka kao pre. Ona mene laže da je OK, ali ja znam da je njena cela situacija zbog toga.Bila se mnogo iznervirala u jutarnjem pa je otišla da spava", rekla je Izabelina majka

 

"Jako je bitno što ste vi ovde došli da joj budete podrška, jer ona zna kako vi nju gledate i šta mislite. Nisam znala da je to toliko ozbiljno sa njom, mislila sam da je ona ovde ušla onako sređena nekako puna sebe, da je sve prevazišla i da je briga za njega", rekla joj je Dina.

 

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Happy

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...