Najnovije vesti

HAOS U NAJAVI

LEPI MIĆA SAZVAO HITNI SASTANAK, POČELE DA LETE PRVE VARNICE: Miljana presekla, usred svega ustala i OTIŠLA! (VIDEO)

Rijaliti

Nakon popodnevne kafice u kojoj su zadrugari uživali, ovonedeljni vođa Lepi Mića je odlučio da sazove vanredni sastanak na kojem će podeliti poslove između zadrugara. Poslovi koji su najviše spominjani su angažovanje u kuhinji i vođenje računa o higijeni u kupatilu u Beloj kući.

foto: Printscreen

Snežana Perović je proglašena za glavnu zadrugarku koja će biti zadužena za kuhinju, a ona je odmah nakon ove odluke tražila žene dobrovoljce koji će zajedno sa njom voditi računa o celom dnevnom boravku i kuhinji. Kako se devojke i žene nisu puno isticale da brinu o tome, blizanci Mika i Giba su se dobrovoljno javili da pomognu Suzani.

 

Miljana se našalila i samu sebe predložila da brine o toaletu, dnevnoj sobi i kuhinji, a onda je dodala da je mislila na kuću u kojoj boravi njen sin Željko zajedno sa dadiljom koja 24 sata brine o njemu. Njena odluka je oduševila cimere koji su sedeli za stolom, posle koje je usledio aplauz, nakon kog je ona napustila sastanak.

foto: Printscreen

Luna Đogani je imala potrebu da ustane i kaže da ženski deo populacije u Beloj kući mora da vodi više računa gde ostavlja uloške, tampone i vlažne maramice, što je malo iznenadilo njene cimere.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...