STEFAN AŠANIN PRVI NAPUSTIO ZADRUGU! Dariji se sreća osmehnula U POSLEDNJEM TRENUTKU! (FOTO)
Foto: Printscreen TV Pink

bilo je neizvesno do samog kraja

STEFAN AŠANIN PRVI NAPUSTIO ZADRUGU! Dariji se sreća osmehnula U POSLEDNJEM TRENUTKU! (FOTO)

Rijaliti -

Uzbuđenje i napetost rasli su poput kvasca! Pred ukućanima "Zadruge" bilo je prvo izbacivanje u novoj sezoni, a na publici je bilo da odluči da li u kući ostaje Darija Stević ili Stefan Ašanin.

foto: Printscreen RTV Pink

Stefan Ašanin prvi je učesnik "Zadruge 2" koji je izbačen. Cimeri su se pozdravili sa njim i ispratili ga van luksuznog imanja. Iako je sve ukazivalo na to da će Darija biti prva izbačena zadrugarka, u poslednjem trenutku sreća joj se osmehnula.

foto: Printscreen TV Pink

Pobedniku igre koja je od presudnog značaja za nominovane glasovi se možda dupliraju, ali neizvesnost je ogromna i onaj ko izgubi - već je spakovan! Igra je bila, naizgled, krajnje jednostavna, ali nervoza je sigurno bila jača od nominovanih zadrugara.

foto: Printscreen TV Pink

Darija i Stefan iako nervozni, daju sve od sebe, dok cimeri navijaju.

Došao je i taj trenutak!

Nominovani su nešto pre dva sata ujutru hrabro krenuli u borbu. Oboje su spakovali kofere i zaveslali!

foto: Printscreen TV Pink

Nakon odigrane igre znaće se ko ide, a ko ostaje da se bori do kraja rijalitija.

foto: Printscreen TV Pink

Trenutke pred prvo izbacivanje Lepi Mića iskoristio je da izrazi svoje mišljenje o Mirku Gavriću i snimku dogovora pred "Zadrugu 1". Mića je siguran da je u pitanju laž, jer "on da ima taj snimak - pustio bi ga odavno".

Cimera, pak, pušta da "priča svoje šlagere", ali ga očito ne shvata ozbiljno.

foto: Printscreen TV Pink

"Zadruga 2" je još uvek na samom početku, a već se vidi ko kome manje ili više "leži". Iako je Dorotea ušla u rijaliti s tvrdnjom da neće ulaziti u veze, dosta vremena provodi sa Adamom, Luninim bratom. Iz tog razloga, mnoge interesuje da li se između njih dešava nešto više.

"Ja sam osoba koja se druži s muškarcima", istakla je Dorotea, objašnjavajući da joj je Adam postao rijaliti prijatelj, s mogućnošću da se kad izađu druže i napolju, što je Adam ispratio potvrdno klimajući glavom.

foto: Printscreen TV Pink

Stanija i Vladimir su, pak, dobili tajni zadatak. Naime, u narednih 48 sati moraju da provode što više vremena zajedno i saznaju koliko god mogu jedno o drugome, jer im sledi test! Starleta se oduševila i ne planira da gubi vreme, dok je Vlada prokomentarisao da 9 od 10 tačnih odgovora ne bi imao ni o bratu da ga ispituju!

"To je mnogo teško", rekao je on, ali je i više nego voljan da čuje šta Stanija ima da mu otkrije.

foto: Printscreen TV Pink

Veče je ispunjeno iznenađenjima! Osim što je Miljana Kulić "upoznala" tajnu prostoriju "Zadruge 2" pred samo izbacivanje, Nikoli Bokunu Drvo mudrosti dozvolilo je poziv najmilijima! Naime, svadba njegove sestre održana je prethodnog dana, a on je zaplakao od sreće kada je dobio mogućnost da je čuje.

Zapevao joj je "Mirnu luku" od Rođe Raičevića tom prilikom, kako su se i dogovorili, za prvi ples.

foto: Printscreen TV Pink

Mina Vrbaški zajedno sa novim rijaliti dečkom Jovicom prokomentarisala je prvih nekoliko dana šoua sasvim smireno, što kažu u narodu - ko dobar dan!

"Dan i po prođe i napravim sr.nje! Uvek ja pravim neke gluposti", rekla je ona, koja "ne zna šta se dešava napolju jer nije tamo".

Istakla je da je znala da će se ovako nešto desiti, govoreći o novoj vezi.

foto: Printscreen TV Pink

Snežana Ilić u razgovoru sa voditeljem istakla je da se lepo slaže sa svima, posebno sa mlađim zadrugarima, ali i to koliko je bila zatečena odlukom Radeta Vasića da istetovira na svom telu njeno ime. Ipak, napominje da je sa cimerima u krajnje prijateljskim odnosima.

"Ja se ne uzbuđujem kad se oni raspravljaju", izjavila je ona koja "ne psuje, ne viče, ne vređa ljude, taman posla porodice".

Svakako, kako kaže, postoji mogućnost da se i ona u jednom trenutku uključi u neku raspravu, ali za sada ih samo posmatra. Otkriva da veoma dobro "čita" ljude ali i uživa u "Zadruzi 2", pa čak i tokom prvog izbacivanja.

foto: Printscreen TV Pink

Majka Miljane Kulić, Marija, posle samo nekoliko dana u "Zadruzi 2" ne krije oduševljenje, ali ni zadovoljstvo time što je njena ćerka sada "pod njenom kontrolom". Kako ističe, oni sa bebom žive normalno i sve je u savršenom redu, ali novu ljubav u ćerkinom životu u rijalitiju ne bi podržala.

Smatra da bi Miljana "ponovo napravila grešku" te izabrala lošeg muškarca za sebe, jer je naivna.

"Beba joj je na prvom mestu. Ona treba da se pokaže u ovom rijalitiju kao dobra mama, a ne da trči od jednog do drugog. Ne samo ja, nijedna majka to ne bi podržala", zaključila je Marija.

foto: Printscreen TV Pink

Nakon što je istakla koliko joj se dopada novo imanje, Miljana Kulić izrazila je nezadovoljstvo koje oseća u društvu pojedinih ukućana, a zatim i znatiželju. Naime, ona mašta o tome da zađe u svaki kutak "Zadruge 2".

foto: Printscreen TV Pink

Na veliko iznenađenje, Ognjen ju je nakon što je dobio odobrenje od Velikog šefa odveo u tajnu odaju, Salu drevnih, te je predstavio proročici!

foto: Printscreen TV Pink

"Nemam problem sa poverenjem, ali imam iskustva sa lažima", rekla joj je proročica tokom zanimljivog razgovora, ukazujući na to da možda postoji neko iz Miljaninog okruženja ko nije iskren prema njoj.

Neverovatno iskustvo ostavilo je jak utisak na novopečenu mamu, koja je svojoj majci Mariji odmah sve prepričala.

foto: Printscreen TV Pink

David Dragojević uvek se trudi da bude uz dragu Aleksandru, i kad treba i kad ne treba! Kako kaže, već ima trenutaka kada mora da se ujede za jezik, čarke koje su se dogodile i te kako ga pogađaju, ali kao par nastavljaju hrabro napred, zajedno.

foto: Printscreen TV Pink

Kada ga je Ognjen upitao da li postoji neka druga devojka koja bi eventualno mogla da ukrade njegovu pažnju, brzo i kratko otkrio je: "Ne". Kako kaže, sa svim damama je u korektnim odnosima, ali mu je u vezi baš onako kako i treba da bude, te to ne bi stavljao na kocku. Aleksandra i on nipošto neće "uvoditi" treću osobu u svoj odnos, niti praviti bilo kakav ljubavni trougao.

foto: Printscreen TV Pink

Aleksandra Subotić oštro je oplela po Luni Đogani, nazivajući je folirantom i osobom koja živi od stare slave. Iako se očekuje vatrena borba Darije i Stefana, očito se Lunina i Aleksandrina još nije ohladila.

foto: Printscreen TV Pink

S druge strane, o "novom ljubavnom trouglu", kako ovih dana često nazivaju Staniju, Lunu i Vladimira, šarmanti zadrugar ukratko je objasnio da ne zna šta će sa sobom od pritiska i iznenađenja, ali da ništa ne radi isplanirano.

"Nisam izgubljen kao da sam govedo, ali ne umem da se snađem!" iskren je bio on, napominjući da se nalazi u okruženju veoma lepih i zanimljivih žena.

foto: Printscreen TV Pink

Stanija Dobrojević od publike željne njenog povratka dobila je vetar u leđa da se priključi novim zadrugarima. Zadovoljna je odlukom, ali odnosima nije u istoj meri. Kako sve više vremena provodi sa Vladimirom, morala je da prokomentariše njihov odnos pre nego što se zajedno sa svojim cimerima skoncentriše na izbacivanje.

"On je dečko dosta inteligentan, dughovit, našao je neki svoj način da mi se približi. Družim se s dosta momaka u kući, pa ne bih volela da nešto izgleda neozbiljno, da se igram s nekim osećanjima... postavila sam se krajnje drugarski, dala priliku svima da me upoznaju, a već se prave emocije i varnice", priča ona, ističući koliko je u fokusu poput istinskog igrača, sa već dva rijalitija za sobom.

foto: Printscreen TV Pink

Na samom početku "Zadruge 2", blogerka Luna Đogani priznaje da se još nije oporavila od "Zadruge 1"!

foto: Printscreen TV Pink

"Uopšte se nisam oporavila od 'Zadruge 1'. Još uvek sam izgubljena, pod utiskom... Nisam ni slutila da će mi sve biti ovoliko čudno", priznala je Ognjenu Amidžiću ona.

Takođe, još jednom je napomenula da je svaki ćošak podseća na Slobu Radanovića.

"Gde god da se okrenem, svaki ćošak me podseća na njega", bila je iskrena Luna.

foto: Printscreen TV Pink

Inače, Stefanova drigarica i koleginica Aleksandra Starčević i prijatelj Boris Obreški došli su u studio da ga podrže, dok je za Dariju "potrčao" njen dečko Boban Dinić.

foto: Printscreen

Boban je očekivao da će Darija izvući deblji kraj, jer nema iskustva kao oni protiv kojih se borila.

"Očekivao sam. On (Toma) je poznat, stari igrač. Koji su ga znali dali su mu prednost, pa su glasali za Dariju. Čitao sam da je jak manipulator, a predstavlja se kao dobar čovek... ja ga ne poznajem, pa ne mogu da mu sudim", govorio je smireno.

On je takođe istakao da Darija nije lagala iako su je opuživali za to, te da za sve postoje dokazi u telefonu koji je poneo sa sobom, a pripada njoj.

Darija je, inače, zvanje jedne od nominovanih učesnica stekla nakon opake borbe sa Tomom Panićem, dok je publika donela sud ko je drugi nominovani. U pitanju je bio Stefan.

foto: Printscreen/TV Pink

Jedno od njih dvoje večeras će izgubiti mogućnost da se bori do kraja i osvoji vredne nagrade, a to isključivo zavisi od glasova gledalaca. Pratite uživo na Kuriru kako se odvija situacija!

foto: Printscreen TV Pink

(Kurir.rs/Foto: Printscreen TV Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja