NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Nakon što je izjavio da poseduje snimak dogovora Kije i Slobe, sada izneo strašnu istinu O PEDOFILU U IMAGINARIJUMU!
Foto: Printscreen Pink

mračna strana zadruge

NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Nakon što je izjavio da poseduje snimak dogovora Kije i Slobe, sada izneo strašnu istinu O PEDOFILU U IMAGINARIJUMU!

Rijaliti -

Mirko Gavrić progovorio je otvoreno o svemu što se dešava u "Zadruzi 2", ali i van nje! Naime, nakon što je izjavio da ima snimak o Kijinom i Slobinom dogovoru pre ulaska u "Zadrugu" zbog kojeg mu, ukoliko ga objavi, preti dve godine zatvora, Mirko nema nameru da prestane da intigira javnost iznoseći razne šokantije detalje.

"Ljudi bi više trebalo da se pozabave nečim drugim. Trenutno na imanju postoji neko ko je pedofil. I ko u 12 sati pre podne poziva devojčice na sladoled", izjavio je on u jednom dahu gostujući u emisiji kod Lava Pajkića.

Na koga je Gavrić insinuirao ostaje da saznamo.

Inače, navodni snimak dogovora Kristeine Kockar i Slobe Radanovića, koji se nalazi u njegovom posedu, obećao je da će objaviti po izlasku iz rijalitija.

foto: Printscreen/Youtube

Zatim, u emisiji Gavrić se dotakao i drugih tema vezano za ostale učesnike "Zadruge 2":

"Kod mene fizički obračun nije sredstvo komunikacije, pogotovu prema starijim ljudima. Kod mene će biti samo verbalnih sukoba, i ukoliko budu imali dovoljno mozga, možda će moći da sa mnom izađu na kraj", izjavio je pa dodao: "Problem je što 'gospodin Marković', tako je ja zovem, nije ukapirala. Ispričala je da sam ja napravila nešto što ja nisam, da je videla neke stvari, a nije. Obzirom da udara vrlo nisko i nekolegijalno, udara na nizak način".

foto: Printscreen Pink

"Što se tiče mojih odnosa sa Slobom, ne mora da znači da su bili samo sa Slobom, on je isto bio u braku u to vreme", bio je šaljiv Mirko, govoreći o svom odnosu sa pevačem, o čemu se već nekoliko dana razmatra u medijima.

Takođe, okrenuo se svom braku i prokomentarisao: "Ja sam u srećnom braku već tri godine, oni koji znaju, znaju jer je i moja supruga javna ličnost", zaključio je on.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs / Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track