SADA NEMA PREPREKA! GAGI TERA SLOBU U ZADRUGU? Denser će da se smiri tek kad BAJCI VIDI SREĆAN KRAJ
Foto: Printscreen

JOŠ NIJE GOTOVO

SADA NEMA PREPREKA! GAGI TERA SLOBU U ZADRUGU? Denser će da se smiri tek kad BAJCI VIDI SREĆAN KRAJ

Rijaliti -

Nakon Luninih suza za bivšim na samom početku "Zadruge 2", te brojnih pitanja gledalaca da li će Sloba Radanović ipak da se pojavi nekom prilikom na luksuznom imanju, Gagi Đogani izrazio je želju da pevač uđe sada kako bi odnos dobio epilog.

"Zadruga 1 je ostala na neki način nedovršena. Čovek je prevario ženu dok ona nije bila tu, sa drugom ženom koja mu je ljubav uzvratila. Žena se pojavila i pomrsila im konce, ali muža nije vratila. Razveli su se, a bivši muž i njegova nova ljubav nikada nisu ugasili međusobne emocije. Ta priča mora da se završi i da bajka dobije srećan kraj, kakav i dolikuje. Negde verujem da Sloba mora da uđe u ovu 'Zadrugu' i da se vidi šta će on i Luna. Njih dvoje se i dalje vole i sada nema prepreke da budu zajedno", rekao je Gagi.

foto: Damir Dervišagić

Međutim, ukoliko se to ne dogodi, Gagi prognozira da će njegova ćerka za koji dan zauvek obrisati suze sa lica, te ljubavnu sreću pronaći s nekim drugim. Ipak, Luna je plakala u zagrljaju fudbalera Lazara Jeremića, koji je otvoreno priznao da mu se ona dopada.

"Logično je i to što je plakala na mestu gde je sve podseća na ono što je preživela pred milionima ljudi. Sve je podseća na Slobu, na ljubav, ali i na prepreke koje su imali. Moja ćerka je lepa i dobra i normalno je da se u nju zaljubljuju muškarci. Kako su u zatvorenom prostoru emocije nerealano jake, ostavljam mogućnost da Luna može da se zaljubi u onog muškarca koji joj bude poklanjao pažnju. Ako Sloba zakasni, može da izvisi", kaže Gagi.

foto: Printscreen/Youtube

Što se tiče Kristine Kije Kockar, Gagi kaže da je ona "dobila ono što najviše voli".

"Njoj više ne treba 'Zadruga', sad peva i radi i zarađuje. Muža je izgubila i razvela se od njega. Više ne bi bila zanimljiva gledaocima", zaključio je Gagi Đogani.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja