MILJANA NE MOŽE DA DOĐE K SEBI! NEPLANIRANO ZAŠLA U TAJNU ODAJU ZADRUGE: Sala drevnih usred luksuznog imanja! (FOTO + VIDEO)
Foto: Printscreen TV Pink

IZNENAĐENJIMA NIKAD KRAJA

MILJANA NE MOŽE DA DOĐE K SEBI! NEPLANIRANO ZAŠLA U TAJNU ODAJU ZADRUGE: Sala drevnih usred luksuznog imanja! (FOTO + VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić u "Zadrugu 2" ušla je sa majkom Marijom i sinom Željkom. Sa njima u zasebnom delu luksuznog imanja živi i dadilja Klara, koja novopečenoj majci i te kako pomaže onda kada mora da učestvuje u programu. Pred prvo izbacivanje joj se, međutim, dogodilo nešto zaista neplanirano. Pošto je izrazila želju da zađe u svaki ćošak velelepnog rijaliti grada, dobila je mogućnost da uđe u Salu drevnih!

U Sali drevnih se, takođe, nalazi i proročica! Pošto je zamolila Ognjena Amidžića da joj pojasni šta "drevnih" tačno znači, Miljana je bila u prilici da sasluša savet proročice - da povede računa o tome ko se sve nalazi u njenom okruženju, te da li je iskren prema njoj.

"Nemam problema sa poverenjem, ali imam iskustva s lažima", rekla joj je u jednom trenutku.

foto: Printscreen TV Pink

Miljana nije znala gde se nalazi! Osetila je sve, od straha do uzbuđenja. Neobičnu prostoriju će zasigurno zauvek upamtiti. Za nju, inače, niko sem njene majke u "Zadruzi 2" još uvek ne zna.

1 / 3 Foto: Printscreen TV Pink

(Kurir.rs/Foto: Printscreen TV Pink)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track