OVO JE DEVOJKA NAJZGODNIJEG ZADRUGARA: Sad se Stanija i Luna otimaju oko Vladimira, a  on u OZBILJNOJ VEZI sa 12 godina mlađom misicom
Foto: Privatna Arhiva

SAZNAJEMO

OVO JE DEVOJKA NAJZGODNIJEG ZADRUGARA: Sad se Stanija i Luna otimaju oko Vladimira, a on u OZBILJNOJ VEZI sa 12 godina mlađom misicom

Rijaliti -

Vladimir Tomović, učesnik rijalitija "Zadruga 2", već dve godine je u vezi sa poznatom manekenkom Bojanom Bojanić, koja je 2015. bila prva pratilja na izboru za mis Srbije, otkriva Rijaliti.

Fotografije do kojih smo došli nastale su sredinom 2016, na početku njihovog zabavljanja, i nikada nisu javno objavljene jer su oboje želeli da sakriju da su zajedno. Izvor blizak Baraninu ispričao nam je detalje o njihovom odnosu.

foto: Privatna Arhiva

- Upoznali su se u Beogradu, gde Vladimir često dolazi kod brata. Posle nekoliko nedelja uplovili su u vezu koja opstaje i danas, s tim što nemaju priliku toliko često da se viđaju. Vladimir ne želi da se preseli u Srbiju, a Bojana je dosta zauzeta i često putuje. Ne znam koliko je njihova veza ozbiljna, ali pretpostavljam da jeste čim su opstali zajedno i pored tolike razdaljine - rekao je naš sagovornik.

foto: Privatna Arhiva

O Tomoviću se malo toga zna, mada je već učestvovao u nekoliko rijaliti programa.

Prema mišljenju gledalaca "Zadruge", on je jedan od najpoželjnijih učesnika i momak o kog bi mogle mnoge takmičarke da se otimaju, mada s obzirom na to da je već duže vreme u ozbiljnoj vezi sa 12 godina mlađom misicom, teško da će pasti na šarm neke od zadrugarki.

I. E./ foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track