ZADRUGAR ZVAO MUŠKARCE NA SEKS?! Isplivale šokantne poruke Tome Panića! OVO niko nije očekivao!
toma panic, Foto: Printscreen/Youtube

NEVEROVATNO

ZADRUGAR ZVAO MUŠKARCE NA SEKS?! Isplivale šokantne poruke Tome Panića! OVO niko nije očekivao!

Rijaliti -

Toma Panić u prošloj sezoni "Zadruge" bio je s Minom Vrbaški, a iako se predstavlja kao zavodnik žena, pojavile su se priče da je zapravo homoseksualac!

foto: Printscreen/Youtube

Dva prva potrčka koji su izabrani u rijalitiju suDarija Stević i Toma Panić, nakon čega se digla velika prašina s obzirom na to da ova zadrugarka tvrdi da ju je Tomislav verio. Toma je to prvo negirao, a kasnije su priznali da je veridbe bilo, ali lažne, zbog čega je ova ukućanka plakala. Takođe, Stevićeva je govorila i da je on orijentisan ka istom polu. Nakon emisije "Zadruga - Izbor potrčka" stigao je veliki broj poruka od gledalaca koji tvrde da je tačno ono što Darija govori.

- Zdravo, igrom slučaja sam dosta godina živela u Svilajncu. Tomu sam takođe tamo upoznala. Ćutala sam do sada, ali neću više. Toma jeste gej! Osim toga je neverovatan lažov. Mislim da za svojih 27 godina nisam upoznala većeg. Čak je u Svilajncu u tržnom centru imao lokal u kom je imao neki krevet (dušek), nisam sigurna tačno, redovno se tamo nalazio s muškarcima. Revije je takođe dobijao tako što je imao seksualne odnose s muškarcima. Sve ovo se može proveriti, čak me je bio blam da se družim sa sada mojim bivšim dečkom, jer svi znaju da je gej - jedna je od poruka.

foto: Printscreen/TV Pink

Takođe, javio se i momak koji tvrdi da ga je Toma zvao na intimna druženja. - Želim da se oglasim povodom priče Darije o dotičnom Tomi Paniću, jer već dugo vremena ćutim o tome ko je dotični Tomislav! Pre dve godine smo se dopisivali i on je od mene tražio da budemo intimni, naravno, ja sam ga odbio, ali on je bio uporan, govorio je razne stvari, obećavao je mnogo, čak u jednom trenutku je rekao kako će možda da ovo među nama preraste u nešto veće, ali ja nisam hteo ništa s njim. Slao mi je razne poruke, znao je da me zove u kasne noćne sate, sve dok se nismo jednom dogovorili da se vidimo. Tomislav kao Tomislav, njemu je stalo do jedne stvari. Ja, naravno, nisam posustao i nisam pristao, ali ipak znam puno toga. Hteo sam da potvrdim izjavu Darije, da se već jednom otkrije ko je dotični - glasila je sledeća poruka.

foto: Marija Trajković

Da je Tomislav Panić sklon prisnim druženjima s pripadnicima svog pola, tvrdi i još jedan muškarac, koji navodi da ga je ovaj zadrugar nakon popijenog pića pozvao u hotel da zajedno provedu noć.

- Pre dve godine Tomislav mi je poslao poruku, na šta sam ja odgovorio, poruke su išle normalnim tokom dok nije pitao da li sam gej. Naravno, ja sam rekao da je moja privatnost ko sam i šta. On je odgovorio da ima sklonosti prema ženama i muškarcima, ali da ga više privlače muškarci i tako je tekao naš razgovor, dok jedno veče nije tražio da se vidimo, da odemo da popijemo piće i da porazgovaramo uživo. Ja sam tada imao obaveza pa nisam mogao, ali sam rekao, neki drugi put. Javljao se posle toga i pisao da se vidimo, da mu se sviđam, i kad smo se dogovorili da idemo na piće, Tomislav je rekao kako želi posle pića da idemo do hotela i da provedemo noć zajedno, ali moj odgovor je bio "ne" i, naravno, on nije odustao - piše čitalac.

foto: Marija Trajković

Kurir.rs/ Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track