STANIJA OSVEŽILA LICE PRED ZADRUGU: Ispeglala bore i sredila usne! (FOTO)
Foto: Ana Paunković

STIGLE JE GODINE

STANIJA OSVEŽILA LICE PRED ZADRUGU: Ispeglala bore i sredila usne! (FOTO)

Rijaliti -

Stanija Dobrojević pred ulazak u drugu sezonu "Zadruge" posetila je plastičnog hirurga, koji joj je izvadio hijaluron iz usana i ubrizgao masno tkivo, a zategla je i bore pomoću botoksa, saznaje Kurir.

Pre tri meseca starleta iz Rume napunila je 33 godine i po svoj prilici već je došlo vreme da malo ozbiljnije povede računa o svom izgledu. Dugo je nije bilo u javnosti, od poslednjeg rijalitija u kojem je učestvovala prošlo je tri godine i zato je želela da gledaoce počasti novim, osveženim licem. U jednoj privatnoj klinici na Vračaru sredila je bore oko očiju, na čelu i kod usana, koje su posledica starenja.

foto: Ana Paunković

- Više nije mogla to da prikriva šminkom, primećivalo se da ima duboke bore na čelu i morala je da počne s botoksom. Početkom avgusta je bila kod nas na konsultacijama, a već posle nekoliko dana smo joj uradili prvu intervenciju - vađenje hijalurona iz usana. Umesto njega, ubrizgali smo njeno masno tkivo, koje smo izvukli iz stomaka.

Sad joj usne izgledaju dosta lepše i prirodnije. Što se tiče bora, bili smo iznenađeni da ih toliko ima oko očiju, verovatno su posledica preteranog šminkanja, dok su na čelu i oko usana isključivo nastale zbog starenja - kaže naš sagovornik iz klinike za estetsku hirurgiju.

foto: Ana Paunković

Za novi izgled Stanija je morala da izdvoji malo više novca zbog korekcije usana, koja je u njenom slučaju bila komplikovana. - Tretman botoksom koštao je oko 500 evra, dok je za usne platila 2.500. U njenom slučaju malo duže je trajalo vađanje starog hijalurona, bio je slepljen s tkivom, pa smo se pomučili oko toga. Ali na kraju je sve ispalo kako treba, Stanija je prezadovoljna, rekla je da će opet doći kod nas kad bude želela nešto da promeni na sebi - rekao je naš izvor.

foto: Ana Paunković

Na dan kad je postala takmičarka "Zadruge 2" Dobrojevićeva je zablistala na svečanoj večeri, a svi prisutni komentarisali su da izgleda barem deset godina mlađe nego kad smo je poslednji put videli. Sad kad znamo šta je zaslužno za njen mladoliki izgled, složićemo se da nije uzalud potrošila pare. MC Damiro napao Staniju

MC Damiro posvađao se sa Stanijom Dobrojević i optužio je da kupuje preglede za svoje pesme na Jutjubu. Nakon što je starleta rekla da se muzičar šlepao uz nju i ponudio joj duet, koji su snimili pre godinu dana, samo kako bi postao popularan, on se naljutio i optužio je za prevaru.

foto: Printscreen

- Ti nisi popularna. Kupovala si preglede za pesmu "Sveta Marija" na Jutjubu i zato ti je pesma skinuta - jer su te provalili - rekao joj je Damiro, a Stanija je, šokirana, poručila svom timu da se oglasi. Ubrzo je stiglo saopštenje starletinih saradnika u kojem piše da se Damiro javio Stanijinom timu radi saradnje i ponudio joj pesmu i spot besplatno, a za uzvrat je trebalo da ona njega vodi po emisijama i da ga što više promoviše. Njena pesma nije uklonjena s Jutjuba zbog duga i plaćenih pregleda - stoji u saopštenju. J. S.

Lična karta Stanija Dobrojević rođena: 17. marta 1985. mesto: Virovitica bračno stanje: Neudata karijera: učestvovala u četiri rijalitija: Survajver, Farma 4, Farma 6 i Zadruga 2

Kurir.rs/ Ivan Ercegovčević/ foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track