Najnovije vesti

STRAŠNO

NEMILOSRDNA KAZNA ZA POKUŠAJ BEKSTVA, TAKMIČARI U ŠOKU: Tomu žestoko lupili po džepu, u kući tajac! (VIDEO)

Rijaliti

Toma Panić se žestoko posvađao sa Minom Vrbaški, pa je lomio po vili i po zatvoru iz kog je hteo i da pobegne, a nakon toga usledila je oštra kazna Velikog šefa.

 

Stiglo je pismo u Belu kuću, koje je pročitala gazdarica za ovu nedelju Olja Bajrami, a zadrugari su sa čuđenjem slušali reči koje je čitala sa papira.

foto: Printscreen/Youtube

"Zadrugari, doneli smo odluku da, zbog uništavanja imovine Velikog šefa, Toma bude kažnjen mesečnim honorarom", pisalo je u pismu.

 

Toma je svoje postupke obrazložio kroz izlaganje za stolom u "Beloj kući".

 

"Prvo bih se izvinio svojoj porodici zbog ovoga, sestričinama koje nikad nisam video, saznao sam pre ulaska da ih imam, svojoj majci se izvinjavam jer se sigurno potresla i takođe se izvinjavam devojci sa kojom imam nešto van ovoga. I obećavam majci da više neću piti alkohol jer sam preterao ovog puta".

foto: Printscreen

"Sa Borom sam pričao, on je imao najbolju nameru. Sve je ovo za ljude, treba ovakve stvari da se dese da naučiš nešto. Izvinjavam se produkciji jer ja imam traume od zatvorenog prostora, to je iz mladosti. Ja sam napravio potpuni haos, polupao sve, krevet rasturio, prozor, izvinjavam se produkciji na tome i drago mi je što su doneli takvu odluku a ne diskvalifikaciju", iskren je bio Toma, kog je očigledno odluka Velikog šefa iznenadila.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen/Youtube

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...