Najnovije vesti

NEVEROVATNO

MUKA MI JE, NE MOGU VIŠE: Darija na ivici živaca, njeni jecaji odjekivali kućom! EVO ko je pokušao da je uteši! (VIDEO)

Rijaliti

Darija Stević večeras se rasplakala, a kako je sama izjavila, u suzama se gušila jer smatra da je ostali ukućani nisu dobro prihvatili. Inače, Darija je bila prva nominovana ukućanka u ovoj sezoni, a u "Zadruzi 2" je ostala nakon što je Stefan Ašanin dobio manje glasova publike od nje.

foto: Printscreen Youtube

Ovu zadrugarku tešio je Dean Stejin kod poštanskog sandučeta, a kada je videla šta se dešava pritrčala je i Marijana Zonjić da teši svoju cimerku. Kasnije, Lazar Jeremić je takođe vodio ozbiljan razgovor sa Darijom oko musake koju Stevićeva tvrdi da joj niko nije ponudio od ukućana.

 

"Muka mi je više šta mi rade. Ceo dan j*beni ceo dan! Muka mi je! Kome sam ja stala na žulj? Molim te nađi mi papir, ne mogu ovakva tamo da izađem", je Darija u suzama Deanu.

foto: Printscreen Youtube

"Čim pokažeš malo slabosti, svi će da te napadaju. Ne možeš tako da se ponašaš. Nemoj više da plačeš! To je slabost. Kada zli ljudi vide da ti plačeš, onda će biti još gori. Razumeš? Ja pokušavam da te smirim i da ti otvorim oči da znaš gde si došla", pričao je Dean Dariji.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...