DAVAO SAM JOJ SAVETE, ALI ME NIJE POSLUŠALA: Sloba priznao, nije očekivao da će Luna ući u Zadrugu 2! Sada mu se srce cepa kad je vidi (VIDEO)
Foto: Printscreen

ISKREN

DAVAO SAM JOJ SAVETE, ALI ME NIJE POSLUŠALA: Sloba priznao, nije očekivao da će Luna ući u Zadrugu 2! Sada mu se srce cepa kad je vidi (VIDEO)

Rijaliti -

Sloba Radanović gostovao je u emisiji kod voditeljke Dušice Jakovljević u studiju koji se nalazi samo nekoliko metara od Imaginarijuma u kom boravi njegova bivša devojka Luna Đogani.

foto: Printscreen

Dušica je odmah pitala Slobu kako je reagovao kada je čuo da će Luna ponovo ući u rijaliti program "Zadruga", na šta je on rekao da su se čuli i da joj je davao savete.

foto: Printscreen

"Ja sam to saznao na televiziji. Bilo mi je čudno jer znam da je pričala da nikada neće ući. Bila je baš kivna i onda mi je rekla da želi da se pokaže u nekom drugom svetlu i pitala me je šta mislim o tome. Ja sam joj rekao da se ne peca na druge. Ja sam joj rekao da bude spremna na sve. Čuo sam da je pričala da je tamo navikla da deli sve sa mnom, ali dobro tu joj je brat", rekao je Sloba.

Poslednjih nekoliko dana ukućani rijaliti programa "Zadruga 2" često spominju vezu Lune i Slobe, a bilo je priče i o tome.

"Poslednjih pet dana baš štucam. Očekivao sam da će to i dalje biti spominjano, ali nisam mislio da će u ovolikoj meri", dodao je Sloba.

"Krivo mi je kada je vidim da plače, kada vidim da je tužna jer znam koliko je emotivna. Vidim da i dalje gaji neka osećanja prema meni. Udaljili smo se posle svega. Retko smo se i čuli. Nisam razmišljao nikada o nekom nastavku. Čim je meni krivo imam neku emociju. Ona je meni draga osoba, deset meseci smo tu proveli zajedno i mnogo lepih trenutaka smo imali. Sada mi je stvarno kkrivo kada je vidim tako da plače i pati", iskren je bio Sloba.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track