ĐOLE ĐOGANI OTKRIO SVE TAJNE LUNE I ADAMA: Pukli 200.000 dinara za NOĆ, pili šampanjac, pušili TOMPUSE, a onda je stric ispao ŠMEKER! Kad ovo Anabela čuje...
Foto: Printscreen Instagram, Dragana Udovičić

MOLILI GA ZA PARE

ĐOLE ĐOGANI OTKRIO SVE TAJNE LUNE I ADAMA: Pukli 200.000 dinara za NOĆ, pili šampanjac, pušili TOMPUSE, a onda je stric ispao ŠMEKER! Kad ovo Anabela čuje...

Rijaliti -

Luna Đogani, ćerka Anabele Đogani i densera Gagija, koja je postala rijaliti zvezda, i Adam Đogani, za popularnost duguju svom stricu Đoletu Đoganiju, jer da njega nije bilo pre nekoliko godina da im pomogne, pitanje je da li bi imali šta da jedu.

foto: Dragan Kadić

Naime, Luna i njen brat od strica, Adam Đogani, za jedno veče spiskali su sav novac na zimovanju, pa je morao da im pomogne stric Đole Đogani da bi imali šta da jedu.

Ponos moj! Želim ti puno uspeha❤️

Објава коју дели Adam Djogani (@adamdjogani) дана

"Luna i Adam su bliski rođaci, a to podrazumeva da često idu u provod i na putovanja zajedno. Pre tri godine njih dvoje su sa svojim društvom otišli na Zlatibor na doček Nove godine, a samo dan nakon dočeka stvari su krenule po zlu. U noći kada se slavila Nova godina, Đoganijevi su bili toliko bahati da su potrošili čak 200.000 dinara samo na provod. Pila su se skupa pića, šampanjci i vina, pušili su se tompusi i na kraju je ceh bio ni manje ni više, nego dve profesorske plate. Luna i Adam nisu imali kud, pa su taj račun pokrili, a sutradan se hvatali za glavu", priča izvor koji se sa njima provodio na Zlatiboru.

Dan kada je potpisan ugovor ???

Објава коју дели Adam Djogani (@adamdjogani) дана

Kako Luna nije smela da kaže Anabeli i Gagiju koliko je novca potrošila za jedno veče, ona i Adam su došli na ideju da pomoć potraže od Đoleta.

"Bili su švorc. Gotovo da nisu imali para ni za hranu i morali su brzo da se snalaze. Luna se bojala reakcije svojih roditelja, a Adam svojih bližnjih takođe, pa su kontaktirali Đoleta. Objasnili su mu u kakvoj su situaciji, a on nije mogao da veruje šta sluša. Očitao im je lekciju, a onda je ispao šmeker i poslao im 150 evra kako bi na zimovanju ostali još koji dan. Luna i Adam nisu mogli da pronađu reči da mu zahvale na finansijskoj pomoći", navodi sagovornik i dodaje da to nije jedini put kada je poznati denser pomogao svojoj bratanici.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Blic/Foto Dragana Udovičić/Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track