PROCURILI ŠOK DETALJI VEZE MILIJA I VOLJENKE: Seks im trajao 2 sata, ona ga hranila, a evo zašto se sad OBOJE KAJU
Foto: Happy/Printscreen

ŽESTOKA SVAĐA

PROCURILI ŠOK DETALJI VEZE MILIJA I VOLJENKE: Seks im trajao 2 sata, ona ga hranila, a evo zašto se sad OBOJE KAJU

Rijaliti -

Milutin Radosavljević Mili zamerio se Voljenki kada je otkrio da je seks između njih trajao dva sata, pa mu Voljenka nije ostala dužna i poručila mu da je džaba bio žigolo jer se više ne može dobro prodati.

Oni su, izgleda, bili više nego bliski pa su osim seksa imali i drugih kombinacija koje su vezane za zajedničke prijatelje pa i poslovne ponude.

Voljenka je izjavila da je kupovala hranu i pozajmljivala pare Miliju, a Milutin se pre neko veče pohvalio učesnicima da je Voljenku zadovoljavao dva sata i da je i ona sama izjavila da joj je seks sa njim bio najbolji.

Rasprava je počela upravo oko toga što je izjavila Voljenka, a Miliju se to nije dopalo.

"Seks je bio pre ulaska u rijaliti kod mene u đakuziju. Smeće jedno smrdljivo, reci mi kome si ti kupovala hranu, meni su kupovala hranu?! Slušaj me, bre, kalašturo jedna, spominješ neke stvari od pre 20 godina, malo si se zaigrala. Jel si sama rekla da sam te j**!*o 2 sata, jel sam te terao da radiš nešto što ne treba? Ne glumi ovde žrtvu, ko te ne zna skupo bi te platio pokvarena si koliko si teška", vikao je Mili.

"Tvoj otac me je upozoravao na tebe i gorko se kajem što ga nisam poslušala, toliko stvari sam mu pomogla a on se ovako ponaša. Uradila sam što sam uradila sa njim i kajem se zbog toga. Ne možeš da se prodaš dobro, džaba si bi žigolo", rekla je Voljenka.

foto: Happy Printskrin

Kurir.rs/Happy/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track