POSLE SVIH BRUKANJA OSTALA SI SA LAKIĆEM, PREČI TI JE OD PORODICE: Cokina majka napala ćerku, nije više poželjna u svom domu! Ukućanka se gušila u suzama! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Happy

surovo

POSLE SVIH BRUKANJA OSTALA SI SA LAKIĆEM, PREČI TI JE OD PORODICE: Cokina majka napala ćerku, nije više poželjna u svom domu! Ukućanka se gušila u suzama! (VIDEO)

Rijaliti -

Aleksandra Coka Tasić još prvo veče ušla je u romansu sa poznatim rijaliti švalerom, Nikolom Lakićem, a roditelji je uopšte ne podržavaju da bude sa njim u vezi.

Cokina majka je iznela svoje mišljenje u toku jedne emisije u "Parovima 7", pa svojoj ćerki nije dala blagoslov.

foto: Printscreen/Happy

"Aleksandra obrukala si nas, prvo si obrukala oca jer si uradila sve pogrešno, nego kako si obećala pre nego što si ušla u rijaliti", rekla je njena majka i nastavila:

"A on, zna se ko je i šta je, ima godine približno kao tvoj otac. Ako ti hoćeš da izgubiš sreću koju imaš napolju, radi šta hoćeš. Radiš nemoralne stvari, dopustila si da jedan Lakić manipuliše tobom, nemoj da si glupa, tvoja baba te je gledala u tuš kabini."

Aleksandri nije bilo jasno zašto je toliko veliki problem, pa je želela da joj majka objasni, što se nije svidelo ni Lakiću, ni njoj:

"Nemam šta da ti objašnjavam, samo ću ti reći, ako ti nešto u životu bude trebalo, obrati se njegovoj porodici. Ovamo nemoj da mi se vraćaš."

Lakić iznerviran celom situacijom, nije ostao imun na sve reči koje mu je uputila mama sadašnje devojke, a Coka je plakala zbog toga što je porodica osuđuje.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track