LETEĆE PERJE! MARIJA KULIĆ PLAĆA UNUKU BOTOKS I OPERACIJU NOSA: Ne dam da liči na Ivana! Evo šta kaže MILJANA!
Foto: Printscreen/TV Pink

NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU

LETEĆE PERJE! MARIJA KULIĆ PLAĆA UNUKU BOTOKS I OPERACIJU NOSA: Ne dam da liči na Ivana! Evo šta kaže MILJANA!

Rijaliti -

Marija Kulić ne može da podnese što njen jednomesečni unuk Željko Kulić liči na svog oca Ivana Marinkovića, zbog čega će mu, čim postane punoletan, platiti plastične operacije!

foto: Printscreen/TV Pink

Majka Miljane Kulić ne prestaje da šokira ukućane "Zadruge 2" i gledaoce, a poslednja odluka u nizu koja je izazvala burne reakcije tiče se malog Željka.

foto: Kurir

"Čim Željko napuni 18 godina, daću mu pare da se operiše. Da operiše nos i da ne liči na oca. On nema baš lep nos, a izgleda da je unuk povukao na njega i podseća na Ivana", rekla je Marija.

foto: Printscreen/TV Happy

Ipak, nije samo operacija nosa ideja mame Kulić. Ona se izjasnila i kako bi dečak, kad postane punoletan, trebalo da ide na botoksiranje. Ove ideje nisu se naročito dopale Miljani, koja se nedavno žalila cimerima u dvorištu, rakavši da je Marinković veoma lep čovek i da nema potrebe da Željko menja lični opis.

foto: Printscreen

"Zorice, mama kaže za Željka da treba da uradi botoks. Čim postane punoletan, treba da ode kod estetskog hirurga i to da uradi, jer podseća na Ivana. Mislim da ne treba to da radi, jer Ivan je lep čovek", rekla je Miljana pevačici, koja se samo nasmejala i složila s njom.

foto: Damir Dervišagić

Inače, otkako je postala baka, Marija je veoma vezana za unuka, za koga ima velike planove. Ona želi da od novca koji dečak zaradi u rijalitiju, ali i od svog i Miljaninog honorara kupe Željku stan i prikupe novac za njegovo školovanje na nekom koledžu u Americi ili na Oksfordu.

foto: Zorana Jevtić

(Kurir.rs, J. Stuparušić/ Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track