SLOBA PROGOVORIO O LUNINOM POKLONU ZA GODIŠNJICU VEZE, PA OTKRIO DA JOŠ IMA EMOCIJA: Sad mi je stvarno krivo...
Foto: Printscreen/Youtube

NEMA ŠTA DA KRIJE

SLOBA PROGOVORIO O LUNINOM POKLONU ZA GODIŠNJICU VEZE, PA OTKRIO DA JOŠ IMA EMOCIJA: Sad mi je stvarno krivo...

Rijaliti -

Na dan kada bi Luni Đogani i Slobi Radanoviću bila godišnjica romanse koju su i započeli i završili u "Zadruzi 1", blogerki je stigao poklon koji uprkos brojnim mišljenjima, pa i njenim potajnim nadanjima, ipak nije bio od pevača. Naime, on je putem društvenih mreža objasnio da nema nikakve veze sa tim.

Ipak, nakon što je ponovo "kročio" u Belu kuću u ulozi Drveta mudrosti, ističe da mu je bilo veoma teško da gleda suze bivše devojke, sa kojom je tamo pre samo godinu dana proživljeveo razne lepe trenutke.

foto: Printscreen

"Krivo mi je kad je vidim da plače, kad vidim da je tužna, jer znam koliko je emotivna. Vidim da i dalje gaji neka osećanja prema meni. Udaljili smo se posle svega. Retko smo se i čuli. Nisam razmišljao nikada o nekom nastavku. Čim je meni krivo, imam neku emociju. Ona je meni draga osoba, deset meseci smo tu proveli zajedno i mnogo lepih trenutaka smo imali. Sada mi je stvarno krivo kad je vidim tako da plače i pati", izjavio je Slobodan.

Iako ga je samo nekoliko koraka delilo od susreta, nije želeo da je vidi. Svakako, on joj je ispunio želju "bez ikakve nadoknade drvetu", koja ju je pogodila pravo u srce. U pitanju je biola pesma "Samo se noćas pojavi".

"Ne želim od svog ulaska u 'Zadrugu 2' da pravim pompu, niti da se vode polemike oko toga šta i zašto. Nisam ušao da bih se s nekim pomirio, ili jer prema nekome gajim emocije, već kako bih učinio dobro delo. Bilo mi je krivo da bude uslovljena da oda neku tajnu ili da dobije zadatak kako bi joj pustili pesmu. Što se tiče uloge drveta mudrosti i toga kako sam se osećao, ljudsko sam biće i naravno da mi je žao kad vidim da je bilo kome, pogotovo Luni, teško i da pati. To ne želim nikome, ali opet naglašavam da se ne radi ni o kakvoj ljubavi, pomirenju i emocijama. Došao sam u emisiju da normalno odgovaram na sva pitanja koja su mi postavljena. Nisam ni znao da ću biti drvo mudrosti, ali mi se svideo predlog jer sam učinio jedno dobro delo, jer je dobila pesmu bez ikakve nadoknade drvetu", izjavio je tim povodom.

foto: Printscreen You Tube

S druge strane, priznao je da je on od Mirka Gavrića na poklon dobio pesmu, a nakon brojnih spekulacija i toga što je tokom proteklih meseci dovođen u vezu sa Mirkom, progovorio o svom odnosu sa njim.

"Mi jesmo prijatelji, voleo sam ga, volim ga i sada. Sarađivali smo, mnogo mi je pomogao, a te priče da smo bili u vezi su smešne", bio je kratak ali jasan pevač, pa dodao: "Poklonio mi je pesmu, ništa nije tražio da mu platim, mnogo mu hvala na tome".

foto: Printscreen YouTube

(Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen Youtube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track