PRED SVIMA SKINUO GAĆE I POKAZAO POLNI ORGAN, BIO U ZATVORU, DANAS ZAVODI LUNU I STANIJU: Vladimir Tomović se ne smiruje! I kao mali bio je ŠTETOČINA! (FOTO +18)
Foto: Printscreen/TV Pink

NEKAD I SAD

PRED SVIMA SKINUO GAĆE I POKAZAO POLNI ORGAN, BIO U ZATVORU, DANAS ZAVODI LUNU I STANIJU: Vladimir Tomović se ne smiruje! I kao mali bio je ŠTETOČINA! (FOTO +18)

Rijaliti -

Od samog početka druge sezone rijalitija "Zadruga", Vladimir Tomović privlači ogromnu pažnju javnosti, posebno od trenutka kada se formirao "ljubavni trougao" između njega, Lune i Stanije, kojim trenutno vlada samo bezopasan flert. Osim stasom i pređašnjim nezaboravljenim trenucima, ovaj učesnik često ume i da nasmeje čitavo okruženje.

Inače, tokom učešća u "Velikom Bratu" 2011. godine, isprovociran od strane tadašnjih rijaliti cimera, Vladimir se skinuo pred kamerama i pokazao polni organ.

foto: Youtube screenshot

Već godinu dana kasnije, markantni Crnogorac pravosnažno je osuđen na šest meseci zatvora, uslovno na dve godine, zbog izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i pretnji smrću. On je, kako je utvrđeno na sudu, bez ikakvog povoda napao decu iz Hrvatske koja su kao članovi izviđačke sekcije tokom 2012. bila u Baru, odakle je Tomović.

On se, kako se navodilo, vozilom zaustavio pored hrvatskih izviđača i povišenim tonom im se obratio da neće da vidi hrvatsku zastavu u svom gradu i da je sklone, nakon čega je vođa izviđača uzela zastavu i zamotala je. Potom, Vlada je izašao iz vozila i uzeo hrvatsko obeležje, seo u vozilo i preteći poručio:

"Pre ste ratovali s nama, a sad ste došli da vijorite zastavama, nemojte da vidim više nijednu hrvatsku zastavu, sve ću vas pobiti", navodi se u presudi Apelacionog suda.

foto: Printscreen

Trenutno, u Beloj kući često ga zadirkuju zbog odnosa koji ostvaruje sa Stanijom Dobrojevioć, ali i Lunom Đogani.

foto: Prinscreen Pink

Još kao mali verovatno je živeo turbulentno, jer je podelivši fotografiju iz ranog detinjstva jednom prilikom sam poručio:

"Štetocina. Mali ja."

(Kurir.rs/Alo/Foto: Printscreen TV Pink)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja