BILA SA OŽENJENIM MUŠKARCEM?! Dorotea krije strašnu tajnu, takmičari u ŠOKU! Mina odlučila da je dokrajči (VIDEO)
Foto: Printscreen

HAOS U RIJALITIJU

BILA SA OŽENJENIM MUŠKARCEM?! Dorotea krije strašnu tajnu, takmičari u ŠOKU! Mina odlučila da je dokrajči (VIDEO)

Rijaliti -

Subota veče je rezervisana za oštra pitanja novinara. Zadrugari su ponovo imali priliku da se osvrnu na protekla dešavanja i situacije.

Novinar je postavio pitanje Mini Vrbaški da li joj ponašanje Adama Đoganija izgleda ženskasto, kao što to tvrdi Dorotea Jovanović.

foto: Printscreen

"Ja sam ostala u blagom šoku, meni je ovo malo smešno. Poznajemo se jako dugo, već tri godine. Ne smatra da je ženstven već samo pazi kako se ponaša prema devojkama. On je stvarno dobar dečko, nema veze sa vezom", rekla je Mina.

"Preterano je usporen, samo kenjka kao žena. Mina je rekla da sam ja mala, ali ja mislim da ne bi trebalo da pričaš tako, znam ja o tebi nešto što ne bi htela da se sazna", pričala je Dorotea.

foto: Printscreen

"Svi znaju da si ti namazana i dvolična", rekla je Mina, na šta je Dorotea rekla:

"Svaku porukicu sam pročitala. Sve znam, ja sam pokretna arhiva Mine Vrbaški, ne ucenjujem je jer joj kažem da mora da bude fina, nije vreme da otkrivam, ali doći će vreme da sve to otkrijem", rekla je Dorotea nakon čega je novinar uporno tražio da iznese nešto konkretno.

foto: Printscreen

"Ova devojka je bila sa oženjenim čovekim od 45 godina koji sada gleda sve ovo. To je moj prijatelj jako dobar, on nije slobodan", vikala je Mina nakon čega je izazvala haos u Beloj kući.

"Bila sam sa razvedenim muškarcem, on nije u braku. Bila sam sa razvedenim čovekom, mi više nismo, bilo je jako kratko", vikala je Jovanovićeva.

foto: Printscreen

"Moja mama i brat nisu bili u Beogradu, tražila sam novac jer mi je bilo potrebno da kupim lekove. On je došao i dao mi 50 evra, a posle sam mu vratila", rekla je Mina.

"O Bože dođi po mene, pijana sam ne znam gde se nalazim, mrtva sam pijana", citirala ju je Doroteao na šta je Mina rekla da je sve to laž.

foto: Printscreen

U konverzaciju se ubacila i Zerina Hećo koja je bila vidno iznervirana ponašanjem mlade dizajnerke.

"To što te Mića štiti, ne vredi ti ništa. Ko ti je izbio zub, ku*ac je l da", rekla je Zerina nakon što joj je unela u lice, ali je obezbeđenje reagovao i sprečilo sukob između njih.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track