Najnovije vesti

DRALE SE NA SAV GLAS! MAJKA I ĆERKA IMALE OZBILJAN SUKOB! Miljana na ivici, htela da napusti rijaliti: Ja više sa njom NE MOGU! (VIDEO)
Foto: Printscreen

TEŠKE REČI

DRALE SE NA SAV GLAS! MAJKA I ĆERKA IMALE OZBILJAN SUKOB! Miljana na ivici, htela da napusti rijaliti: Ja više sa njom NE MOGU! (VIDEO)

Rijaliti

Pripadnici sedme sile nisu štedeli zadrugare. Postavljali su pitanja koja su podigla temperaturu u kući sve dok Miljana Kulić nije tražila da izađe iz rijalitija zbog kritika svoje majke Marije Kulić.

Miljana je tražila da joj donesu dete sa kojim će da izađe iz rijalitija u kom ne može da bude sa svom majkom jer sve češće ulaze u rasprave. Jedan od razloga je i taj da je njena majka poistovetila Miljanino nekadašnje ponašanje sa situacijom u kojima je dizajnerka Dorotea Jovanović bila glavni akter.

foto: Printscreen

"Ja hoću da izađem odavde. Ne mogu ovde sa majkom da budem. Hocu na civilizovan način da izađem odavde. Produkcijo otvorite mi kapiju. Molim vas pustite me. Ovo ja treba da rešim sama sa sobom. Ja sam majka i ne priliči mi da lupam i da se glupiram, molim vas", rekla je Miljana.

"Ja ne znam da l me neko video da sam sedela nekome u krilu i da sam imama slobodno ponašanje, to je sve deo nastupa. Nikada se nisam slobodno ponašala", vikala je Miljana sa suzama u očima.

foto: Printscreen

"Isto si se igrala kao ona u onom prošlom rijalitiju", rekla je Marija i nastavila:

foto: Printscreen

"Ja sam došla da budem sa tobom jer si godinama u rijalitjiu, hoću da budem sa tobom. Neću više da se mešam, ali ne možeš da pričaš da nisi kad jesi", rekla je Marija nakon čega je više puta objašnjavala Miljani da nije mislila bukvalno kada je to rekla.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...