DUŠICU POKRALI TOKOM SNIMANJA: Izula se i samo što je okrenula glavu, cipele su nestale! ŠOK! (FOTO)
Foto: Kurir

Paparaco

DUŠICU POKRALI TOKOM SNIMANJA: Izula se i samo što je okrenula glavu, cipele su nestale! ŠOK! (FOTO)

Rijaliti -

Voditeljka „Zadruge“ Dušica Jakovljević doživela je neprijatnost tokom emitovanje emisije kada joj je neko iz publike ukrao cipelu na štiklu koju je te večeri nosila.

Naime, kada su počele reklame, atraktivna plavuša je izula potpetice jer su je stopala bolela, a samo što je okrenula glavu, neko je odlučio da se našali, pa je jednu cipelu brzinom svetlosti uzeo i sakrio.

foto: Kurir

Zbunjena Dušica nije imala kud, već je morala da ustane i sprovede istragu, a sve je delovalo veoma smešno, budući da joj je na jednoj nozi ostala cipela koja ima vrtoglavo visoku potpeticu. Jakovljevićka se bukvalno gegala i poskakivala po podijumu, a sve to zabeležio je i naš paparaco.

foto: Kurir

Kada je đavo odneo šalu, a atmosfera u studiju postala usijana, cipela se odjednom stvorila pored voditeljkine stolice na kojoj je sedela i ona je na miru mogla da nastavi sa emisijom.

foto: Kurir

Budući da je nedavno preživela pravu dramu, kada je automobil koji je vozila dignut u vazduh, Dušica se trudila da sve vreme bude na nivou zadatka, sa osmehom na licu, pa je zato i nije mnogo iznervirala ova šala koja joj je priređena.

Kurir.rs/M. D./ Foto: Kurir

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track