PORODIČNA TRAGEDIJA OPASNOG MOMKA SA PRESTONIČKOG ASFALTA: Učesnik Parova ostao bez oca, ubile ga droge i hepatitis koji nije NI ZNAO DA IMA!
Foto: Dragana Udovičić

SAZNAJEMO

PORODIČNA TRAGEDIJA OPASNOG MOMKA SA PRESTONIČKOG ASFALTA: Učesnik Parova ostao bez oca, ubile ga droge i hepatitis koji nije NI ZNAO DA IMA!

Rijaliti -

Iako se predstavlja kao "opasan momak s beogradskog asfalta", učesnik "Parova" Božidar Milovanović zapravo je veoma miran i povučen dečko. Razlog za to je što je kao dečak ostao bez oca, koji je preminuo nakon što je saznao da je zaražen virusnim hepatitisom!

Kako Kurir Rijaliti saznaje, Božin otac Nenad u tinejdžerskim danima konzumirao je drogu, a trenutak neopreznosti koštao ga je zdravlja. Godinama kasnije, kad se otac rijaliti učesnika oženio i dobio naslednika, saznao je da ima hepatitis, što ga je koštalo života.

Priču je potvrdila i Božidarova majka Dragica, koja je bila iznenađenja našim saznanjima.

"Zaista ne znam kako ste uspeli to da saznate i nije mi drago da pričam o tome. To je prošlost, zaboravljena priča i zaista se ne bih vraćala na to. Želim samo da naglasim da Nenad nije bio nikakav zavisnik, već da je pogrešio što je kao klinac sa 14, 15 godina probao drogu. To je bilo samo nekoliko puta, nije se konstantno drogirao, ali eto... Tada je dobio hepatitis, za koji godinama nije znao", kaže Dragica i dodaje da kad su se ona i suprug venčali, nisu imali predstavu da boluje od teške bolesti.

foto: Printscreen

"Mi smo se venčali i živeli dugo u neznanju da je bolestan. Sve je bilo u najboljem redu, bili smo srećna porodica sve dok hepatitis nije počeo da se odražava na njegovo zdravlje. Prvo su krenuli problemi s jetrom, a posle i sa ostalim organima. Da se na vreme znalo i lečilo, Nenad ne bi umro", kaže ona.

Dragica dodaje i da je njen naslednik tada bio još dečak i da nije bio svestan svega.

"To je bilo 1998. godine, Boža je bio mali, imao je sedam godina. Sigurno je da mu je bilo teško i da je patio. Svakome treba očinska figura i ljubav. Ipak, mogu da kažem da sam ponosna na njega i da je Boža odrastao kao bubreg u loju. Imao je moju i ljubav mojih roditelja, tetke. Ipak, ne znam šta je u njegovoj glavi. On nikad nije postavljao previše pitanja i nije ispoljavao nedostatak oca, a ja mu nikad nisam pričala o tome mnogo", kaže Dragica drhtavim glasom, ali i otkriva da njen sin o ocu ima najbolju moguću sliku jer je on bio veoma odgovoran i uzoran čovek.

"Nenad je bio normalan čovek, pošten i vredan, a povrh svega dobar otac. Sigurna sam da bi bio ponosan na Božu da je živ, kao i on na oca", završava ona.

foto: Kurir

(Kurir.rs, J. Stuparušić/ Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track