OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA: Pevač nije ušao u Zadrugu 2 jer je pao na lekarskom pregledu! PRONAŠLI MU POLNU BOLEST
Foto: Profimedia

SAZNAJEMO

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA: Pevač nije ušao u Zadrugu 2 jer je pao na lekarskom pregledu! PRONAŠLI MU POLNU BOLEST

Rijaliti -

Poznati pevač mlađe generacije nije ušao u "Zadrugu 2" jer je pao na lekarskom pregledu, saznaje Kurirov dodatak Rijaliti.

Prema rečima našeg sagovornika koji je insistirao na anonimnosti, svi takmičari su morali da se testiraju na razne bolesti, a kada je prošle nedelje stigao lekarski izveštaj kandidata koji je trebalo naknadno da uđe u rijaliti, usledio je šok. Produkcija je dobila izveštaj lekara na kojem je stajalo da budući zadrugar ima polno prenosivu bolest.

"Ovome se niko nije nadao jer taj pevač važi za jako dobrog momka, doduše velikog švalera. Trebalo je da uđe u narednom krugu takmičara. Međutim, odmah je precrtan sa spiska kada je stigao izveštaj iz bolnice. Očito je pokupio neku zarazu ne pazeći s kim ima seks", navodi dobro obavešten izvor i dodaje da je pevač bio u očajnom stanju i da je čak zaplakao.

"Ne pitajte, on je bio van sebe, posebno zato što ima devojku s kojom je dugo u vezi. Uhvatio se glavu i počeo da jauče. Na svu sreću, reč je o polnoj bolesti koja može da se izleči, samo je potrebno vreme. Odmah je upućen na dalje preglede i određena mu je terapija. Za sada je sklonjen sa spiska za 'Zadrugu' jer su pravila produkcije vrlo rigorozna, ali ako bude ozdravio, postoji mogućnost da postane deo šoua jer je on poseban i sigurno bi zaveo sve učesnice", kaže naš izvor.

foto: Profimedia

Inače, ovo nije usamljen slučaj. I ranije se dešavalo da su neke javne ličnosti odbijene jer nisu prošle lekarske preglede. Obično se radilo o oboljenjima srca, što je predstavljalo rizik, ali su kod nekih našli upravo polne bolesti.

foto: Kurir

(Kurir.rs, Lj. Stanišić / Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track