KRISTIJAN MI JE ISPRAO MOZAK! Stanija progovorila o ljubavi sa Golubovićem! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

ISKRENA ISPOVEST

KRISTIJAN MI JE ISPRAO MOZAK! Stanija progovorila o ljubavi sa Golubovićem! (FOTO)

Rijaliti -

Stanija Dobrojević otvorila se tokom razgovora s Vladimirom Tomovićem i otkrila šta sada oseća prema Kristijanu Goluboviću, s kojim je tokom "Farme" 2015. godine bila u ljubavnoj vezi.

Starleta je sa cimerom sve bliskija kako dani odmiču, a sada je rešila da mu do detalja ispriča svoj odnos sa čuvenim kriminalcem.

foto: Dragan Kadić

"Rečeno mi je da on ne ulazi u 'Zadrugu 2'. Ne može da uđe. Ali nije mi on najveće iskušenje u rijalitiju. On je meni na 'Farmi' isprao mozak, kao on je iznad mene, a ja sam ispod, manje bitna. Tako je on radio. Ja sam zahvaljujući njemu pobedila, iako mi je narod najviše zamerao vezu s njim. Žao mi je što je kukavički pobegao tri dana pred kraj. Volela bih da nas dvoje stojimo u finalu i da ga pobedim. Da mu pokažem za šta su narod i Srbija", počela je Stanija, a Vlada je odmah osuo paljbu po Goluboviću.

foto: Printscreen

"Mislim da bi u ovakvom formatu bio mnogo manji favorit nego što on misli. Mi nismo deca. To kako se on predstavlja, to su braća Grim. Dozvolio je da opasnog momka, kriminalca iz devedesetih, mangupa, razni prozivaju za stolom u rijalitiju. Čovek koji je prošao toliko dozvolio je da mu neki bednik svašta kaže", rekao je Vlada, a Stanija je branila bivšeg.

foto: Printscreen

"Ima poštovanje s moje strane, zna da se iskontroliše. Mogao je da ih isprebija i da izađe".

"A nije udario nikoga? U ovom rijalitiju ne bi tolerisali to što je uradio. Rekla mi je balerina Jelena da ju je tukao. Zaklela se u pokojnog brata. A onu devojku što je prevrnuo s kreveta? Predstavlja se kao džentlmen, a maltretira ku*ve i fu*kse", nastavio je on.

foto: Printscreen Pink

Stanija je tada priznala da prema Goluboviću nema loša osećanja.

"On je takav šoumen da nema zamenu. Možda sam ja budala, ali ja sam ga tamo stvarno poštovala. Pamtim samo najlepše s njim. Ne mrzim ga, ja i dalje prema njemu...", nedorečena je bila Stanija.

foto: Printscreen

Rijaliti ljubav

Krili se u štali i senu

Stanija i Kristijan zbližili su se tokom "Farme" 2015. godine. Iako ona negira da su imali seks, mnogo puta su ih kamere uhvatile kako se ljube i dodiruju, a pretpostavlja se da su imali odnose u hotelu nakon rijaliti venčanja. Stanija je tada zajahala Kristijana, koji je zamolio produkciju da ugase kamere kako bi vodili ljubav. Često su se tokom boravka na "Farmi" krili u štali, senu i radionici, pa su svi ubeđeni da su imali mnogo više od običnog poljupca.

foto: Printscreen

Proradile emocije

Starleta pala na Tomovićev šarm

Spustila sam šapu na Vladu!

Stanija je sve je slabija na Vladimira Tomovića, s kojim provodi svaki dan, a u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem otkrila je šta oseća prema njemu.

foto: Printscreen

"Odvija se situacija, neke stvari su kristalnije. Ima samo jedan muškarac koji mi se dopada, to je Vlada. Ništa se konkretno nije desilo, ali mi odgovara njegovo društvo. Pametan je, duhovit i šmeker je. Spustila sam šapu na Vladu. Nisam se zaljubila, još uvek sve držim pod kontrolom, ali sam obeležila teritoriju", rekla je Stanija.

Slične reči imao je i Vlada o starleti, a priznao je Ognjenu zašto se još nisu poljubili.

"Imam herpes na nosu i ustima. Zato je nisam poljubio. Inače, super nam je i sviđa mi se", rekao je on.

foto: Printscreen Pink

Stanija Dobrojević

Datum rođenja: 17. mart 1983.

Mesto rođenja: Virovitica

Bračni status: Neudata

Karijera: Najpoznatija srpska starleta. Pobednica "Farme 6", učestvovala i na "Farmi 4", kada je zauzela drugo mesto, kao i u rijalitiju "Survajver", odakle je izbačena zbog tuče. U Americi je bila dugogodišnje zaštitno lice poznatog kazina

foto: Printscreen Instagram

(Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: )

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja