POVRAĆALA JE SATIMA, MNOGO JOJ JE TEŠKO: Posle smrti Aninog oca, Sanja se ne odvaja od nje! Koraćeva ne može da se smiri
Foto: Printscreen/Youtube

BOLNO

POVRAĆALA JE SATIMA, MNOGO JOJ JE TEŠKO: Posle smrti Aninog oca, Sanja se ne odvaja od nje! Koraćeva ne može da se smiri

Rijaliti -

Ani Korać iznenada je preminuo otac Mićko, a ova tužna novost pogodila je, kako njene fanove, tako i njene bliske prijatelje. Bivša zadrugarka Sanja Stanković, bliska je prijateljica Ane Korać, te je u njenim najtežim životnim trenucima bila uz nju.

foto: Printscreen

Naime, Sanja je sinoć vozila Koraćevu u Ivanjicu, pa je otkrila dramu kroz koju je starleta prošla prethodne noći kada ju je pogodila porodična tragedija.

"Sinoć joj je otac dobio infarkt nakon kojeg je odmah preminuo, a za ovu tužnu vest Ana je saznala kada je stigla u Ivanjicu. Mnogo joj je teško. Bila je jako vezana za oca. Kada je saznala da su mu lekari konstatovali smrt ona je povraćala sat vremena, nije mogla da se smiri", otkrila je Sanja.

foto: Printscreen/Instagram

Bivša zadrugarka je objasnila i da se trenutno nalazi u Aninom stanu kako bi pokupila njene stvari, pa se vraća nazad u Ivanjicu, jer smatra da u ovim bolnim trenucima mora da bude uz svoju prijateljicu. Sahrana Aninog oca biće održana sutra na groblju u Ivanjici.

foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track