RASTUŽIO SE KOD DRVETA

OPTUŽBE SU STRAŠNA STVAR: Svi sumnjaju da MC Damiro KRADE, a on otkrio ISTINU! Onda je zamolio za želju, koja će vas RASPLAKATI! (VIDEO )

Rijaliti -

MC Damiro je razgovarao sa "Drvetom mudrosti" i otkrio sa kojim takmičarima se ne slaže, ali i šta misli o tome što svi govore da krade stvari.

On je objasnio da se najmanje slaže sa Bojanom Gaćešom i da između njih nema "hemije".

"Ne družim se sa Bojanom, mislim da je imao nešto protiv mene od samog početka. Lično nemam ništa protiv njega. Odjednom je krenula priča kako su neka piva nestala, kao da sam ja to uradio. Mislim da me od tada ne gotivi, možda mu moja faca ne odgovara. Kada se vidimo, nemamo tu hemiju", rekao je Damiro i dodao:

foto: Printscreen

"I sa Vladom nemam tu hemiju, učinio sam mu jednu uslugu. Spavao sam pored Snežane, zamenili smo krevete, pa je Stanija došla na moje mesto. Posle toga sam ga pitao zašto nemam mesto, a on je rekao da ga zabole ona stvar, Non-stop se kači na mene. Dosta stvari sam učinio i Staniji, a nijednom me nije pitala ni kako sam, to mi je bilo malo krivo."

foto: Printscreen

Damira su mnogi optuživali da je krao stvari unutar kuće, pa je objasnio da nikada ne bi uradio tako nešto i da slobodno mogu da pronađu snimak, ako se to dogodilo:

"Svi su naglo krenuli da me napadaju, nešto nestane, pa kažu da je Damiro. Tako je ispalo. Ako postoji snimak neka ga puste, ja nisam ukrao ništa. Zamolio sam sve kojima nešto nestane da dignu ruke. Ja nisam lopov, a strašna je stvar kada te neko optužuje. Najviše su to bili Dean i Bojan."

foto: Printscreen

On se osvrnuo i na vezu Bojana Gaćeše i Olje Bajrami, pa je istakao da Gaćeša nije iskren prema pevačici.

"Bojan igra jednu igru, prljavu, kakvu je igrao prema meni. Nije iskren i to se vidi, ali nije moje da se mešam", rekao je Damiro i tražio jednu uslugu:

"Želeo bih jednu sliku, imam ćerku od 8 godina i u nekim momentima mi bude teško, voleo bih da imam sliku, nadam se da ćete mi to učiniti."

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track