ŠOKIRALA

ČIM JE SPAKOVALA KOFERE, SLOBA JOJ POŽELEO SREĆAN PUT: Kija se ne vraća na staro, a ni u Srbiju?! To ako se dogodi, OSTAJEM TAMO! (KURIR TV)

Rijaliti -

Otkako je kao pobednica napustila "Zadrugu" te uplivala u muzičke vode, Kristina Kockar niže uspehe i mami ogromnu pažnju javnosti. Iako potresena všću o iznenadnoj smrti oca Ane Korać, Kija je spakovala kofere, čula se sa bivšim mužem Slobom Radanovićem i uputila se na Sejšele, kako je navela, da se odmori psihički.

foto: Ana Paunković

Bivši supružnici čuli su se zbog posla, te kada je spomenula da odlazi na odmor, Radanović joj je poželeo srećan put. Inače, ona se trudi da ne bude često u kontaktu sa njim, a evo i zašto:

"Želim da sačuvam svoje mentalno zdravlje i da budem normalna, a ne mogu ako komuniciram s njim. Čovek me iznervira u dve sekunde", rekla je Kija.

foto: Ana Paunković

Zatim, priznala je da, osim što ne stiže, ni ne želi da prati "Zadrugu 2". Učesnici joj, kako kaže, nisu interesantni a trude se da budu spominjući nju, i to loše. Na pitanje novinara zašto se uopšteb i ne potrudi da isprati šou koji ju je proslavio, šaljivo je istakla:

"Ne gledam ni muža za kojeg sam se udala, više".

Šlag na torti usledio je na samom kraju razgovora, kada je otkrila šta će se dogoditi ukoliko se zaljubi na Sejšelima, gde odlazi na zasluženi odmor.

"Neću se više nikad vratiti", sa smeškom izjavila je Kija.

(Kurir.rs, Lj. S/ Foto: Ana Paunković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track