OPAJDAVANJE KRENULO OD MILJANE I NJENE MAJKE?! STANIJI PALA KLAPNA: Biće posle da se zabavljam od pe.era do pe.era! TO DA REŠITE!
Foto: Printscreen Youtube

ODLEPILA

OPAJDAVANJE KRENULO OD MILJANE I NJENE MAJKE?! STANIJI PALA KLAPNA: Biće posle da se zabavljam od pe.era do pe.era! TO DA REŠITE!

Rijaliti -

Nikola Bokun u Beloj kući uživa u vremedu provedenom sa Stanijom Dobrojević i Vladimirom Tomovićem. Oni dosta razgovaraju i dele jedno s drugim, te je tako do para i došla informacija da postoji sumnja da Vladimir nije heteroseksualac.

Učitelj je primetio da se Marija Kulić vrlo aktivno raspituje o situaciji između Stanije i Vlade, dok je današnja situacija pokazala kako Miljana sedi na tronu tih glasina. Tomoviću nije ništa drugo preostalo nego da i sam uvidi o čemu se sve vreme radi kad mu se za to ukazala prilika.

"Sine moj, zlato moje, ti ćeš samo da voliš žene, nećeš biti ovakav", govorio je Vladimir Staniji šta je čuo, šokiran, uporno ponavljajući: "Zamisli, kad si proklet".

Kada se Nikola pojavio u garderoberu gde su Stanija i Vladimir razgovarali, samo je potvrdio čitavu priču, ističući da šuškanja zapravo i potiču od Miljane i Marije.

"Hoću da se raščisti ova priča. Da ne bude da se zabavljam u rijalitiju od pe*era do pe*era", izjavila je vidno uznemirana Stanija, zgrožena lica.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track