PRAVA ISTINA NA POMOLU, LUNA KIPI KAO EKSPRES LONAC! Da ispričam ja ovde STVARI KOJE ZNAM? Kako me je Sloba prevario, kako me je ISKORISTIO! JAVNOST U ŠOKU!
Foto: Printscreen

PUCA PO ŠAVOVIMA

PRAVA ISTINA NA POMOLU, LUNA KIPI KAO EKSPRES LONAC! Da ispričam ja ovde STVARI KOJE ZNAM? Kako me je Sloba prevario, kako me je ISKORISTIO! JAVNOST U ŠOKU!

Rijaliti -

Luna Đogani prethodne noći nije sve vreme provela na ludoj žurci. U spavaćoj sobi razgovarajući sa Gavrićem, između ostalih, ponovo se dotakla tebe bivše ljubavi.

"Kao dlan me poznaješ", obratila se Mirku Gavriću: "Da li stvarno misliš da se dobro osećam?"

On je to negirao ali je ponovio ono što je rekao njenom bratu Adamu - da joj se divi koliko je jaka, te da tek sada može da kaže da je apsolutno razume.

"Niko mene ne razume", odgovorila mu je ona tiho.

foto: Printscreen

"Uporno me (Sloba Radanović) ponižava u svakoj emisiji. Ni jednom se nije udostojio da me podigne, jednom rečju. Ja sam njemu to rekla 156 puta kad smo se čuli... Zašto ja to nisam zaslužila?" pitala se ona, koju čitava ta situacija i danas izuzetno potresa.

"Ja ležim u krevetu i ne mogu da verujem da se meni ovo dešava", priznala je, a kasnije i dodala kako ne traži da je voli niti da bude sa njom: "Ja samo tražim poštovanje!"

"Nisi mu bitna, da si bitna isfolirao bi", odbrusio joj je Gavrić, kojem nije svejedno dok je gleda kako se kida.

"Samo da pitam, evo, sve. Da li bi on više voleo da ja budem ološ koji će njega ovde da pljuje, da priča neke stvari koje zna? Da pričam kako me je prevario, kako me je iskoristio? Da li bi više voleo to ili da budem ovakva kakva sam do sad bila?" ljutito je pitala ona.

Isprva su pokušali da je smire govoreći da ostane iskrena prema sebi i bude "onakva kakva je do sada bila", a zatim krenuli da je hrabre da "olakša dušu" te ispriča sve što ima jer je "to najverovatnije i jede". Na koju stranu će se Luna okrenuti i šta je prava istina i zadrugari i fanovi jedva čekaju da čuju.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja