RIJALITI NOĆ BLUDA I RAZVRATA! Sve pucalo od SEKSA I GOLOTINJE: 6 akcija na TV ekranima! Ovo Srbija nije videla do sad (VIDEO 18+)
Foto: Printscreen

OPERISANI OD INTIME

RIJALITI NOĆ BLUDA I RAZVRATA! Sve pucalo od SEKSA I GOLOTINJE: 6 akcija na TV ekranima! Ovo Srbija nije videla do sad (VIDEO 18+)

Rijaliti -

Teško je sputati seksualni nagon, pogotovo kada je on zabranjen ili je pod budnim kamera i cimera u rijaliti šou.

Budući da se u rijalitijima koji se prikazuju kod nas nalaze prekaljeni rijaliti igrači, seks, maženje i glotinja im nije strana i ne sputavaju sebe. Sve to gledaju kao prirodnu i normalnu potrebu, nevezano ko te i gde gleda.

Još nije prošao ni mesec, a već gledamo seks uživo pred kamerama. Prethodna noć je bila baš plodonosna puna strasti i golotinje.

Aleksandra Subotić i David Dragojević iskoristili su štek koji su koristili i prethodni učlesnici Zadruge, pre svega Mina Vrbaški i Đekson, kao i Sloba i Luna, pa su se prepustili strastima, a Aleksandra je potom bez imalo stida izašla gola pred kamere.

I Zerina Hećo i Bane Čolak takođe ušli u istu tuš-kabinu i imali strastven seks, pogotovo što je . Čolak je ove noći proslavio svoj 25. rođendan, a Zerina se potrudila da ovu zabavu učini još zanimljivijom.

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović su odlučili da se osame u Rajskom vrtu, pa su napravili improvizovani krevet i, pokriveni preko glave, razmenjivali nežnosti.

Olja Bajrami i devet godina mlađi Bojan Gaćeša posle žurke su otišli u Hotel i razmenjivali nežnosti.

Tuđmanova snajka Nataša Moskva odlučila je da se tuširala gola i da pokaže sve svoje atribute.

Seksa je bilo i u luksuznoj vili u Zemunu, pa su tako u Parovima Iijana Vagić i Božidar Milovanović prepustili su se strastima u tuš kabini. Božidar je prvi otišao ispod tuša, a onda je došla i Ilijana.

Kurir.rs/Foto Printsceen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja